Aktywne Wpisy

mirko_anonim +20
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Od 4 lat jestem w związku z dziewczyną teraz vl22, w grudniu się oświadczyłem . Problem polega na tym, że przed oświadczynami mieliśmy takie same podejście do życia - do dzieci, tego że chcemy mieszkać w domu, który postawimy z możliwie najmniejszym kredytem, tego jakie mamy wartości, kompletna zgodność. Niestety po oświadczynach sytuacja się skomplikowała.
Trochę (nie)istotnych rzeczy nas różni - przede wszystkim zarobki (moje 3x większe niż jej),
Od 4 lat jestem w związku z dziewczyną teraz vl22, w grudniu się oświadczyłem . Problem polega na tym, że przed oświadczynami mieliśmy takie same podejście do życia - do dzieci, tego że chcemy mieszkać w domu, który postawimy z możliwie najmniejszym kredytem, tego jakie mamy wartości, kompletna zgodność. Niestety po oświadczynach sytuacja się skomplikowała.
Trochę (nie)istotnych rzeczy nas różni - przede wszystkim zarobki (moje 3x większe niż jej),

Aokx +191
źródło: GJJHq3iWkAAF3IA
Pobierz

Co ten Janusz ma w głowie?
Przecież on już totalnie odleciał.
Śmiem twierdzić, że wystąpiła asymetria wagi oskarżeń.
#knp #jkm #korwin #neuropa
dlaczego szkalujesz Pana Janusza?
jego słowa o gwałcie zostały wyrwane z kontekstu :)
@DanielPlainview: jebłem :\
faktycznie, oskarżył człowieka o gwałt na kelnerce ale to on się skompromitował
przecież ten człowiek jest nienormalny, Tomczykiewicz powinien go pozwać by ten debil wreszcie płacił za nieprawdziwe oskarżenia
@onionista: To kolejna teoria, która nie trzyma się kupy. Przecież logicznym jest, że jak wejdzie do parlamentu, to będą częściej go pokazywać. Nieważne co powie, wystarczy lekko szokująca wypowiedź - jest w TV. Teraz musi się postarać, żeby o nim powiedzieli. Co się bardziej opłaca?
@onionista: Z PEWNOŚCIĄ TERAZ ZARABIA WIĘCEJ NIŻ 35 000 ZŁ - tyle, ile wynosi dieta europosła
@Sicamber: Ozjasz Goldberg ma 8-9 milionów majątku.
tak wygląda korwin po swojej akcji z gwałtem
źródło: comment_RxImMA2UmOgJSdgluqI3aeSU2FxhUhrH.jpg
Pobierzźródło: comment_Z8uU8OAbHTicRcqC4oW2u37yKsmPtaq6.jpg
Pobierz