Wpis z mikrobloga

mały statement:
od początku mojej aktywności na wykopie, jestem fanem Ferrariego, niektórzy to tolerują, inni mnie yebią, jeszcze inni dali mnie na czarną. Pojawił się Natan, jest zadymiarzem, jestem fanem Natana i nie obchodzi mnie czyim siusiakiem dławi się po programach.
I pojawia się takie coś jak @SixSigma
i śmie zarzucać, że @alljanuszx należy do kogoś (_ )
konto które ma 10 miesięcy a główna aktywność to taplanie się w aferze pdf-zwyrolskiej, oczywiście jest za druidem, do kogo należy to konto ?
tag zwariował, albo myślisz jak wszyscy albo jesteś psem, wilkiem, botem, orłem
i prują się jakieś nołnejmy
Powtarzam ostatni raz:
@alljanuszx to fan dymów i patologii, który rzyga ściekiem pdf-zwyrolskim, wojną federacji i nie obchodzi mnie kto jest czyim psem, pozdrawiam dobrych chłopaków

#famemma
alljanuszx - mały statement:
od początku mojej aktywności na wykopie, jestem fanem Fe...

źródło: 0

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@alljanuszx: i o to chodzi na tym tagu, każdy na swoje sympatie i antypatie i może się wypowiadać. Jednak drugim obliczem tagu jest zupełna bezstronność, ponieważ wielokrotnie okazywało się, że osoby umieszczane na belce trafiały na śmietnik zapomnienia.
  • Odpowiedz
@alljanuszx: tzreba miec w------e i nie przejmowac sie tym ze ktos cie nazwał x, wiadomo ze tutaj duzo czarych orłów czy połykających watahanczyków, a łaska wykopu na pstym koniu jeździ i lubimy, nienawidzimy czy jestesmy za tym za kim nam aktualnie odpowiada.
  • Odpowiedz