✨️ Obserwuj #mirkoanonim Szukam czegoś do kupienia i takie pytanko. Czy auto które ogólnie mi się podoba, ale ma jedną wadę tzn. w środku mocno cuchnie mokrym psem, da się doprowadzić do stanu normalnej czystości? Nie, nie z powodzi, nie te rejony. Właściciel woził autem psy i sam też chyba się nie mył :/ Akurat mam w domu ozonator którym elegancko odświeżyłem domek letniskowy. Da radę tą metodą oczyścić takie auto?
@mirko_anonim: stary, olej to i kup sobie auto ktore nie smierdzi. jak wlasciciel auta nie dbal o srodek, to gwarantuje ci, ze tym bardziej nie dbal tez o sprawy mechaniczne. nie pchaj sie na mine
@mirko_anonim: Sam ozonator nic nie da. Kompleksowe pranie wnętrza i może wtedy. Generalnie jeśli śmierdzi to bym odpuścił. W samochodzie ciężko się zapachów pozbyć.
Szukam czegoś do kupienia i takie pytanko. Czy auto które ogólnie mi się podoba, ale ma jedną wadę tzn. w środku mocno cuchnie mokrym psem, da się doprowadzić do stanu normalnej czystości? Nie, nie z powodzi, nie te rejony. Właściciel woził autem psy i sam też chyba się nie mył :/
Akurat mam w domu ozonator którym elegancko odświeżyłem domek letniskowy. Da radę tą metodą oczyścić takie auto?
#samochody #motoryzacja #detailing #autodetailing
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi