Aktywne Wpisy
Angmac +232
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +135
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Wcale bym się nie zdziwił, gdyby położono lachę na Stabłowice ratując Marszowice.
Tam jest osiedle Malownicze, na którym się wychowałem i mieszkają tam urzędnicy, prokuratorzy.
Stabłowice to zdecydowanie mniej zamożna dzielnica, pełna domków jednorodzinnych wybudowanych lata temu. Czasem ma się wrażenie, że jest się na jakiejś wsi czy małym miasteczku.
Na pewno nie ma tam tylu szych co na Marszowicach.
Ani jednych, ani drugich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CreaOnion:
Prędzej się przeleje przez te worki na Marszowicach, niż woda podejdzie do domków na
@CreaOnion: Tam masz w cholerę TBSów. Ale też nie wiem gdzie dokładnie ma wylać itd.
Mapa zagrożeń z wody.gov i aktualna mapa google, jak nic widać że część bloków zbudowano na terenie zagrożonym: