Wpis z mikrobloga

Cześć, czy jest tutaj może jakaś dobra duszyczka która posiada piec na pellet z sterownikiem "IRYD RTZ PID FUZZY LOGIC"? Piec posiadam w domu zamontowany od około 2 miesiecy, dziś poraz pierwszy zostało puszczone na grzejniki, po czym zączął wyć alarm o czujnik pogody którego nie posiadam w owym piecu, czy jest ktoś w stanie mi pomoc albo wytlumaczyć co zrobić aby to dziadostwo zamknęło w końcu jape? () W instrukcji totalnie nie ma opisane w jaki sposób miałbym to zmienić #ogrzewanie #piec #pellet #dom
jaro1279 - Cześć, czy jest tutaj może jakaś dobra duszyczka która posiada piec na pel...

źródło: blad

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jaro1279: ustawienia instalacyjne ->tryb pracy mieszacza, zobacz czy nie jest wlaczone sterowanie pogodowe. Wyszukalem instrukcje i sa infomacje o czujniku/sterowaniu pogodowym.
  • Odpowiedz
  • 1
@inrain88: Dzięki Ci pięknie dobry człowieku, dosłownie uratowałeś moje uszy, faktycznie było ustawione na sterowanie pogodowe, jesteś bardziej obeznany w temacie bo miałbym jeszcze pytanie w sumie?
  • Odpowiedz
@jaro1279: Spoko, nie ma za co
Nie jestem specem, odpalilem instruckje znaleziona w necie xd kiedys mialem piec na ekogroszek i cos tam sie grzebalo. Pisz, moze ktos inny sie wypowie.
  • Odpowiedz