#hotelparadise powiem Wam szczerze, że ta emisja nowych odcinków o godz. 9 rano w ogóle mi nie wadzi¯\(ツ)/¯ fajny poranek w pracy mam (⌐͡■͜ʖ͡■)
Co mnie bardzo wkurza? ….Totalny brak materiałów dodatkowych i tu na myśli mam zwłaszcza wideorelacje czyli tzw u nas „lajwy”. Produkcja na łatwiznę od kilku sezonów leci!
Ale najbardziej wkurfia mnie Lektor, który za każdym razem zapowiadając wejście ElDupsi ma udawany o----m |૦ઁ෴૦ઁ|
@Rosalinea u mnie bez zmian, bo i tak oglądam ok. 21.( ͡º͜ʖ͡º), ale cieszę się, że Tobie służy, zwłaszcza w pracy (。◕‿‿◕。). Co do Lektora, dla mnie równia pochyła od kilku sezonów, coraz bardziej nijakie teksty, zbędnie moralizatorskie, powinna być opcja na Max, żeby go wyłączyć ( ͡º͜ʖ͡º)
Co mnie bardzo wkurza? ….Totalny brak materiałów dodatkowych i tu na myśli mam zwłaszcza wideorelacje czyli tzw u nas „lajwy”. Produkcja na łatwiznę od kilku sezonów leci!
Ale najbardziej wkurfia mnie Lektor, który za każdym razem zapowiadając wejście ElDupsi ma udawany o----m |૦ઁ෴૦ઁ|