Aktywne Wpisy

PierdekAlonso +348
Co się stało z tym krajem tak szczerze?
- Najdroższe kredyty
- Najdroższe mieszkania
- Najdroższe zakupy spożywcze
- Najdroższe ceny w restauracjach
- Najdroższe kredyty
- Najdroższe mieszkania
- Najdroższe zakupy spożywcze
- Najdroższe ceny w restauracjach

KitchenBanana +85
#katowice czy wy normalni jesteście? Bilet dobowy obowiązuje do 23.59 w dniu skasowania, czyli jak kasuje o 21 to jest to bilet 3 godzinny?
źródło: temp_file7203065680961128770
Pobierz

Jestem posiadaczem schowanego na czarną godzinę tel. huawei p40 lite i szybkimi krokami zbliża się przesiadka z modelu p30 pro, miałem już okazję korzystać z tamtego i wiem że nie posiada on wsparcia dla usług google, co jest dla mnie dość ważne. Udało mi się wtedy ogarnąć temat przy pomocy jakiejś apki, ale to był taki temat zastępczy i nie chciałbym z niego korzystać. Chciałbym w nim zrobić root i wgrać jakiś soft, nie wiem aktualizację, cokolwiek co ten telefon doprowadzi do normalnej funkcjonalności jak np mój obecny, lecz całkowicie nie wiem jak się za to zabrać samemu bez potrzeby cebulenia w punktach zajmujących się takimi rzeczami, o ile to wykonalne bez specjalistycznego oprogramowania na licencji. Jakieś rady jakieś linki ktoś coś. Mój cioteczny brat miał jakiegoś chińczyka z aliexpres i wiem że bardzo się dłubał z nim żeby pozmieniać i wgrać normalny europejski soft z językiem polskim (niestety już mi w tym nie pomoże) a znał się na takich sprawach nieco lepiej niż ja, ale wierzę w siebie i przy odrobinie poprowadzenia pokierowania chciałbym spróbować to ogarnąć samemu.
Kup coś innego.
Jak wyżej, sprzedaj i kup inny albo używaj jak jest.
@Gabaryt: da się doinstalować w części GMS, ale wszystkiego nie będzie.
Wgranie nowego softu jest trudne/niemożliwe.