Aktywne Wpisy

HoroLive +12
Przykro mi i musze się wyżalić. Mam kobietę, jesteśmy już 5 lat razem, w tym roku ma byc niby ślub. Jestem takim człowiekiem, że nieba uchylę, chyba zostaje przez to wykorzystywany. Całą moją wypłatę walę na opłaty, czynsz, media, prąd (nie chce nawet żeby mi dawała złotówki), spłacam jakiś tam kredyt, a resztę daję na jedzenie. Mieszkamy u mnie w mieszkaniu, moim. Małżonka przyszła za to całą wypłatę ma dla siebie. Ja

Altar +38
Czy to jeszcze Polska? Za chwilę już ani słowa po naszemu nie napiszą. To w ogóle legalne?
Heyah - nie polecam tej sieci.
Heyah - nie polecam tej sieci.
źródło: temp_file2966586268630380673
Pobierz

Kupowalem w tym tygodniu karnet na silownie. Na stronie silowni widniala cena X za karnet ktory mnie interesowal, jednak po przejsciu do zaplaty cena wzrosla do ceny X+50zł. Zaplacilem te wyzsza kwote, po czym napisalem maila z prosba o zwrot. Odpowiedz otrzymalem dzisiaj:
czyli jak sama silownia podaje, nie byl to zaden kruczek, nie bylo zadnych innych warunkow do spelnienia zeby kupic karnet po cenie nizszej, a po prostu ich blad, poniewaz nie zaktualizowali ceny oferty na ich glownej stronie.
Zwrocic karnetu nie moge, poniewaz skorzystalem juz zdazylem z niego skorzystac. Mam niemniej wrazenie, ze silownia wprowadza (celowo lub nie) rowniez innych ludzi w blad.
Czy jest to podstawa zeby zaskarzyc te praktyke do uokik? Czy podejdzie to pod Art. 43e praw konsumenta?
#prawo #pytanie #mirkokoksy
Będziesz im w stanie udowodnić, że ten "stary link" wisiał na ich stronie lub np. pod jakąś wykupioną przez nich reklamą bez informacji o dacie obowiązywania promocji? To błędne info dalej gdzieś wisi?