Aktywne Wpisy
Mój syn właśnie został zawieszony w prawach ucznia i szczerze, nie mogę uwierzyć w powód. Podobno przyłapali go na 'praktykowaniu nekromancji' - chciałbym, żeby to był żart. Szkoła wpadła w panikę, kiedy odkryli, że robił jakieś małe 'rytuały' podczas przerw. On i jego koledzy czytali jakąś księgę zaklęć, którą znaleźli w internecie. Potem próbowali 'przywrócić do życia' klasowego chomika, który zmarł w zeszłym miesiącu. Jasne było trochę dziwnie widzieć to kółko, które
domkasromka +3
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
#ukraina #rosja #wojna
Komentarz usunięty przez moderatora
rosja już atakuje Polskę, przeczytaj co to wojna hybrydowa.
1. Najpierw atakują kraje bałtyckie. EU/NATO nic nie robi, bo przecież na takiej Łotwie i tak 40% ludzi to Rosjanie a w ogóle czemu młode chłopaki z USA albo Niemiec mają ginąć za jakąś Łotwę czy Estonię i nie ma sensu wywoływać 3 wojny światowej z takiego powodu.
2. Najlepiej jakby Polska już w punkcie 1 zaangażowała się w konflikt, ale nawet jeśli nie to i tak już jest
Mam nadzieję że pomogłem
Z mało rzeczywistych scenariuszy to pomarańczowy przygłup wycofuje USA z NATO i już mamy p--------e.
Wojna Chiny - USA i już jest nieciekawie.
Gdyby rosja przemieliła Ukraińców ten rok temu (nie na początku, ale po tym jak nauczyli się trochę walczyć) to by skończyła marsz z milionem aktywnych żołnierzy, doświadczeniem w działaniach wojennych, logistyce, z uruchomioną
@jan-wiesiok: oczywiście, że nie zaatakuje. W 1939 też nie zaatakowali, my z ruskimi wtedy wojny nie mieliśmy xDD Wystarczy, że ruskie zrobią nam wjazd speznazem, opanują sejm, zmuszą do przekazania władzy swoim naturalizowanym marionetkom i Voilà.
Myślicie, że ruskie już
Dwie gamety się połączyły. Powstałeś ty. Dlaczego? Ostatnio wpadłem na materiał, w którym poruszona była kwestia drugiej zasady termodynamiki, czyli ta dotycząca entropii, która co do zasady zawsze rośnie.
Otóż okazuje się, że życie sprawia, że entropia rośnie jeszcze szybciej. Prawdopodobnie tak działa ewolucja w naszym wszechświecie.
Przy okazji mogę powiedzieć, że kraje na południe od linii Karpat są bezpieczne. Tak samo jak tereny na zachód od Łaby. Ba, Rosja ich sama potrzebuje, bo sami gunwo wyprodukują.