Aktywne Wpisy
arkadiusz-poreba +190
Szanowne Mirki i Mirabelki.
Zwracam się do was z ogromną prośbą o wykopefekt.
Zaginęła moja dziewczyna w Toruniu, sprawę już prowadzi policja, ale nie mogę tak bezczynnie siedzieć.
Obecnie ma rudy kolor włosów, 170cm wzrostu i normalna budowę ciała.
Wierze w moc internetu, a tym bardziej moc wykopu.
Cały
Zwracam się do was z ogromną prośbą o wykopefekt.
Zaginęła moja dziewczyna w Toruniu, sprawę już prowadzi policja, ale nie mogę tak bezczynnie siedzieć.
Obecnie ma rudy kolor włosów, 170cm wzrostu i normalna budowę ciała.
Wierze w moc internetu, a tym bardziej moc wykopu.
Cały
uncle_freddie +163
Dalot 0 - 1 Pusta bramka, memczesterowane
MIRROR: https://streamin.one/v/60fe17f6
#mecz #meczgif #premierleague #united #premierleagueboners
MIRROR: https://streamin.one/v/60fe17f6
#mecz #meczgif #premierleague #united #premierleagueboners
#przegryw #psychiatria #autyzm
Komentarz usunięty przez moderatora
a jakiej pomocy byś chciała i wsparcia?
to już nieco ignorancja. myślałem, z każdy jest świadomy, ze różnic ludzie mają różne predyspozycje i ograniczenia wynikające z intelektu i temperamentu.
W sumie cokolwiek np. asystent z Mops, grupę żebym mogła znaleźć pracę z której dam radę się utrzymać i uzbierać na emeryturę, albo nawet po prostu miejsce w Domu Pomocy Społecznej, żebym miała opiekę.
grupę pewnie dostaniesz, tylko jak musisz to na ściemniaj nieco, że Ci gorzej niż jest aby nie dostać najniższej bo małe są korzyści dla pracodawców i wcale tak chętnie nie zatrudniają. korzyści małe, a potencjalne problemy z taką osobą.
też w kodzie grupy masz zapisane na co ją dostałaś, mniej.. ochoczo się patrzą na tych co mają kod 'na głowę' od takiego co ma na nogi.
nie
w sensie tniesz się?
w jaki sposób auto agresja w tym rpzeszkadza? w zachowania autoestruktywne bym mógł zrozumieć nieco -> jak ktos dąży do pogorszenia swojego losu, ale autoagresja to chyba głwonie robienie sobie krzywdy?
Dalej mam wielki problem aby posprzątać wokół siebie.
Nie próbuję szukać lepszej pracy, próbowałam i mnie nie chcieli, albo
to może nieco wynikać z tego
a deprsji to ty nie rozwazałaś? bo to typowe zachowanie kogoś kto ma cieższą depesje. nienawiść do siebie też
@Musze_wygrac_zycie:
@Musze_wygrac_zycie:
zazdroszczę Ci w sumie xd
a w ogóle odczuwasz jakaś silną potrzeb relacji z ludźmi i smutek z powodu ich braku (o ile nadal masz ich brak)? w sumie przy autyzmie częśto ta potrzeba jest nieco obniżona
Przy refeeding syndrome następuje drastyczny spadek wit. B1 co skutkuje uszkodzeniami mózgu, z tym się nie rodzisz.
ale kwestia dyskusyjna czy to u Ciebie zaszło. w sensie uszkdozenie mózgu i jeżeli tak to w jakim stopniu.
i wystarcza Ci to? w sesnie nie chciałbyś coś porobić, nie koniecnzie na ywo z kims.