Wpis z mikrobloga

Kiedy mówisz coś o wolności finansowej, ale jednak twoje wakacje to wyjazd służbowy do którego musisz dopłacić. Nie masz diety tak jak na etacie więc w wielkiej willi musisz ogarniać śniadanie, ale za to jesteś na etacie bo masz nad sobą szefa który wysyła ci jakieś grosze.
No, ale chociaż cisniesz się w 12 osób na jakiejś greckiej wiosce.
Ma to sens, nie powiem.
#frajerzyzmlm #izaadamczyk
RwandyjskiFront - Kiedy mówisz coś o wolności finansowej, ale jednak twoje wakacje to...

źródło: 1000011165

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Andrzej_Buzdygan: nie wiem ale wydaje mi się, że to jak z wakacjami all in. Wpłacili jakaś tam kwotę na start która pewnie stanowiła 150% oszczędności każdego z nich xD
Teraz kuszą ich takimi wyjazdami że już za chwilę już za moment będą bogaci więc dalej pakują w to hajs xD
  • Odpowiedz
@RwandyjskiFront: no ja rozumiem, że to jest dobrze przemyślany system do zarabiania na naiwniakach i frajerach. tylko twórcy piramidy faktycznie zarabiają, bo to na nich system jest nastawiony. takie szaraczki ciułają grosze i są manipulowani. pewnie działa tu mocny mechanizm wyparcia i szukania potwierdzenia u osób utopionych w systemie. po prostu ja sobie nie wyobrażam tkwić w takim kłamstwie. znałem kolesia utopionego w mlm i koleś był niereformowalny, jakby mu
  • Odpowiedz
dla swojego złudnego zysku sprzedadza rodzinę

@RwandyjskiFront: dokładnie, nie ma co ich żałować i mieć za biednych naiwnych wykorzystanych ludzi, bo ich tragedia polega na tym, że nie udaje im się oscamować innych w takich ilościach w jakich by chcieli by też móc na nich żerować
  • Odpowiedz
@RwandyjskiFront: Ja bym nie hejtował willi na uboczu. Dla studentów i ludzi na dorobku, jedyną szansą na dobrze wyglądające wakacje jest zebranie się w kilka osób i wynajęcie domu na wsi niedaleko miejsc turystycznych. Jednak najważniejszym do dogadania nie jest dobór szlaków turystycznych, a to, aby każdy kupił konserwę z turystów innej firmy.
  • Odpowiedz
@RwandyjskiFront: A do tego zaraz zrzuta na wynajęcie jakiegoś auta, żeby móc zrobić sobie w nim 100 zdjęć, żeby mieć content na kolejne 12 miesięcy. Wydatki rosną, przychody nadal na zero.
  • Odpowiedz
@Technick20: To u nas jak się jechało w delegacje to miałeś dach nad głową co szef opłacał, dostawałeś wodę ile chciałeś w butelkach, obiad przywożony na budowę też za free i 1000 zł diety co miesiąc a to był kołchoz xD i płatne nadgodziny i soboty więcej.
  • Odpowiedz