Aktywne Wpisy
duzy_krotki +671
Włączyłem wczoraj "Wielką wodę". Cóż za g---o straszne. Mądrzejsza od profesorów hydrologii Juleczka uzależniona od h-----y (w drugiej scenie już się rucha z jakimś Holendrem xD, aż dziwne, że nie m----n) ratuje Wrocław przed powodzią. Ludzie mieszkający pod Wrocławiem pokazani jak chłopi z 19 wieku. Oczywiście większość mężczyzn przedstawiona jako przygłupy z 80 iq.
#powodz
#powodz
koronawirus +364
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
przez te 2,5 roku od inwazji nie widziałem głupszego spina niż to zesranko o sprzedaż ruskich nieśmiertelników i zegarków. Zrozumcie onucarze, ukraińcy powinni z ruskimi, czy żywymi czy martwymi, robić co tylko chcą. W dupie to mam. Ruscy najechali i nie powinny ich obowiązywać żadne prawa człowieka, BO ONI SĄ AGRESORAMI.
Nie chcesz żeby kradli twoje nieśmiertelniki? To w---------j za granice do swojego chlewu.
Czepiają się czego mogą, żenujące to jest.
Handlowanie fantami po zmarłych może i jest słabe, ale piszemy o wojnie w której Ruscy mordują, gwałcą, torturują okaleczają tysiące ludzi. Z czym do ludzi z jakimś szabrowaniem, XD
@jozef-dzierzynski: skradzione zegarki wróciły z korzyścią dla spadkobierców właścicieli
Nie można ukraść ani abandonu, ani zdobyczy wojennej. Można ukraść zabitemu jeńcowi.
@Wszebor: Dokładnie, osobiscie brzmi to dziwnie, i z jednej i z drugiej strony. Sam bym nie kupił, sam bym nie sprzedawał. Ale nadal, jest to wojna w której ruscy bestialsko mordują cywili, b--------ą szpitale i centra handlowe. Sprzedanie nieśmiertelnika trupa to
Tak
@wwkbt: no to chwała ci za to, ale nie przypominam sobie tylu postów o tym na tagu, zwłaszcza od naszych skarpetosceptycznych kolegów
@Wszebor: