Aktywne Wpisy
ataeB +31
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +231
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
XD głowna to tiktok 13-letnich maciusiów
#neuropa #polityka #bekazprawakow #bekazkonfederacji #mentzen
Pytanie o którą kadencję chodzi o tą w której PIS miał niepodzielną władzę o obecne składy kiedy PIS nadal w dużej mierze kontroluje sądy, prokuratury, TVP, służby i spółki
Nawet porządnej ustawy podatkowej nie potrafią napisać a mają tam minimum dwóch posłów po ekonomii z czego jeden cyniczny i zdeprawowany wyśmiewa
@d4wid: Najpopularniejsze tagi na mikroblogu: #famemma #kononowicz #patostreamy no i z polityki #tuskoboty Pan Donald wspaniały xD
Pamiętaj, żeby znowu napisać, że kończysz dyskusję i zedytujesz tekst 5 razy na ripostę
Wyjdź z domu, odstaw tę partię dla dzieci z tiktoka i dopiero pisz, a nie robisz matce wstyd.
Dlatego jestem właśnie za aborcją
Przypalowiec odmienia prawiczka przez wszystkie przypadki xD widac czego mu brakuje. Jeszcze raz napiszę. Nie wysylam cie do psychiatry bo już na bank chodzisz. Polecam tylko zmiane lekarza lub
@CrazyZdzich:
1. Lizanie
2. Rowa
3. Pisowi