Aktywne Wpisy
ONVIF +454
Jakiś czas temu jadąc samochodem prawie rozjechałem kociaka który o 4:00 był na środku ulicy. Mokry, ubłocony i wychudzony. Mimo, ze nigdy jakoś za kotami nie przepadałem to wziąłem go do domu, żona go ogarnęła, zawiozła do weterynarza i daliśmy info po znajomych, że mamy kotka do oddania. Jakoś tak się złożyło, że akurat nikt nie chciał, do schroniska też jakoś nastroju nie było żeby go oddać.
Tak dorobiłem się kota.
I
Tak dorobiłem się kota.
I
notoelo +95
A jaka kontrrewolucja?
Słowa klucz: odejście od standardu złota i przejście na fiat money.
https://wtfhappenedin1971.com/
Dlatego drukują pieniądze żeby je rozdać nierobom zamiast miliarderów uczynić pierdyliarderami seems legit
Do tego pOlki nagle rodzą jak przyjadą do UK i się zwiążą z ciapatymi i murzynami wiec chałup trzeba dla ludzi
@kamil-tumuletz: tak, zobacz kto rządzi bankami. Oraz zaakceptuj fakt, że nikomu jak wielkim korporacjom zależy na tym by były regulacje i podatki (które umieją omijać) by zwiększyć próg wejścia konkurencji na rynek :)
@kamil-tumuletz: pieniądze drukują dla pożyczek by biedaki
Przez ostatnich kilkanaście lat w UK rządzili konserwatyści a wina jak zawsze lewactwa xdd
@kamil-tumuletz: nie ma wolnego rynku, jest korpokracja.. Zrozum :)
@Ilirian: będący bardziej z lewej strony niż PiS i PO razem wzięte ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Jofiel: Kolega raczy żartować. CAD, BIM, druk 3d, automatyka i robotyka. Technologia umożliwiła postępy w materiałoznawstwie budowlanym oraz ulepszyła techniki planowania i zarządzania projektem.
Każdy skończony debil z iq buta potrafi o wszystko oskarżyć j----e lewactwo ale nigdy k---a nie potrafi wyjaśnić dlaczego te jego fantazje
@sorek: Naprawdę? No w życiu bym się nie domyślił. Wprawdzie o spajaniu się klasy kapitalistów z organizmem władzy to już Marks i Engels pisali ale Ty zamiast poczytać coś pożytecznego pewnie słuchałes Korwina Krula i myślałeś, że kapitalizm
To nie była prawdziwa prawica odcinek 2137
@kamil-tumuletz: tak, ale w d***kracji ludzie zawsze dążą do socjalizmu i dążenia do kontrolowania państw, lobbying itp. Gdy ludzie dochodzą do władzy i pieniędzy to to bardzo psuje ludzi (prawdy zapisane już w biblii czyli odkryte tysiące lat temu).
Krótkotrwale, bo to trzeba zmienić myślenie ludzi - ale zdecydowanie pomaga takie oczyszczenie, widać to było po akcjach Generała Pinotcheta (