Aktywne Wpisy
Czy jest jakiś sposób na durną starą babę z bloku która karmi gołębie przed blokiem? CHLEBEM. Codziennie o 8.10 rano. Na wiacie śmietnikowej są znaki, że nie można, bo kurna szczury się robią, gadałam z tą babą 3 razy, pierwszy miło, że proszę nie karmić gołębi no bo szczury itp... Drugi i trzeci już się w-------m, baba stwierdziła że ma to gdzieś " to prosze se dzwonić do współdzielni". Problem w tym,
picasssss1 +145
Motor polskiego PKB, czyli konsument właśnie się w-----ł na ryj, spadki konsumpcji są wyraźne nawet na żywności.
#ekonomia #gospodarka #polska
#ekonomia #gospodarka #polska
#raportzpanstwasrodka
@niedorzecznybubr: wklejałem wcześniej - to sie robi jak wszystko inne zawiedzie, w prawdziwym szpitalu.
Jest spora szansa ze te imbecyle po prostu wszystko wymyśliły (od początku do końca)
https://en.wikipedia.org/wiki/Psychic_surgery
Psychic surgery is a pseudoscientific medical fraud in which practitioners create the illusion of performing surgery with their bare hands and use sleight of hand, fake blood, and animal parts to convince the patient that diseased lesions have been removed and that the incision has spontaneously healed
@MWittmann: gdzie to powiedziałem?
Oni są tak głupi, ze to nie mieści mi się w głowie. To się nazywa wolność - od rozumu.