Aktywne Wpisy
WykopX +255
Pan @berito - autor #aferaczkoladowa zrobił rozdajo na 10 przekrojonych czekolad. Wpis mimo kilku tysięcy plusów został usunięty, a tu jest dowód, że akcja się odbyła:
🍫 https://wykopx.pl/wpis/78707185/rozdajo-do-wygrania-10-czekolad-wedla
Co ciekawe 10 dni wcześniej (16 października) pytał, czy można mrozić czekoladę ( ͡° ͜ʖ
🍫 https://wykopx.pl/wpis/78707185/rozdajo-do-wygrania-10-czekolad-wedla
Co ciekawe 10 dni wcześniej (16 października) pytał, czy można mrozić czekoladę ( ͡° ͜ʖ
MG78 +715
Dziś zamykam przedsprzedaż mojej książki Zrozumieć Ramen, z tej okazji rozdajo.
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony czy spis traści oraz na Allegro.
Dziś o 23:59 oficjalnie zamykamy przedsprzedaż. W najbliższy poniedziałek książka zostanie wysłana, a od wtorku 5 listopada powinna zacząć pojawiać się
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony czy spis traści oraz na Allegro.
Dziś o 23:59 oficjalnie zamykamy przedsprzedaż. W najbliższy poniedziałek książka zostanie wysłana, a od wtorku 5 listopada powinna zacząć pojawiać się
Czy są tu Mircy, którzy mieszkają w małych miejscowościach (chata w Bieszczadach etc.) i pracują zdalnie w IT?
Czy moglibyście pls powiedzieć, z jakiego internetu korzystacie? Światłowód jest niezbędny w takich przypadkach czy starlink/internet bezprzewodowy Wam wystarcza do pracy?
Komentarz usunięty przez autora
Jeśli potrzebujesz dobrego neta to potrzebujesz dobrego neta. Czy to światłowód czy radio nie ma żadnego znaczenia.
Sprawdź po prostu opinie o okolicznych dostawcach. Starlink na pewno da radę, ale to zdecydowanie większy koszt i ogólnie przesada. A w wielu miejscach i po GSM będziesz mieć fajne, stabilne połączenie.
Do pracy jest potrzebne cokolwiek co pozwoli na normalną rozmowę na teams. Światłowód nie jest do tego potrzebny.