Aktywne Wpisy

MyOwnWorstEnemy +329

Salido +254
Minął 31. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
134 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
140 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
134 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
140 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-16
Pobierz

moja kupa była bardzo często luźna , gastrolog wjechał , pełno badań pasożyty , krew itp itd wszystko wyszło ok.
Wodorowo - metanowy test oddechowy i lekarz po jego odczycie stwierdził ze to SIBO metanowe czy też tam IMO
od tygodnia biorę leki Xifaxan i Neomicynum i ogólnie 0 różnicy a nawet bym powiedział że gorzej.
I wkurzyłem się i patrzę na te wyniki tego testu i tez ogladam filmiki jak to odczytywac , i wychodzi ze potwierdza sie sibo i imo jak te wartosci ida mocno w górę u mnie jest praktycznie niewielki wzrost? czy ja jakoś źle to czytam .
Wołam @daniel-syntetyczny bo widziałem że jesteś w temacie czytając tag. Czy doktor po prostu z-----ł mi terapie za 600zł tak o a może te leki pomogą? takie mam wrażenie
Dodaje fote mojego testu
źródło: 458285955_824641429872938_3688429604884171942_n
PobierzTo co ja mogę ci podpowiedzieć... Po pierwsze, czy aby na pewno dobrze przygotowałeś się do
Robiłem ten test ostatnio wysyłkowo w alabie i nie dość, że musiałem czekać 3 tygodnie na wynik to jeszcze przyszły wyszły mi one niewiarygodne. Po odebraniu wyniku z alabu stwierdziłem, że muszę go powtórzyć, bo
źródło: image
PobierzW zdrowych jelitach robią spoko testy, jeśli chodzi o badania kału laboratorium FeliX polecam, większość nie ogarnia, za małe próbki itp.
Lekarzem nie jestem, oim zdaniem masz za małe odchylenia(na moim teście min zmiana stężenia h2 to 20ppm, ch4 ma mieć min 10ppm).
U mnie wartości spoczynkowe miałem podobne do twoich, a po glukozie mi po 40min wywaliło prawie 100 wodoru xd
Na pewno widzę np poprawę ogólną, jeszcze zdarzają się nieprzyjemności jak np uczucie pełnego żołądka czy jakieś pojedyncze problemy żołądkowe ale nie jest to tak nagminne i upierdliwe jak wcześniej