Wpis z mikrobloga

siemano bebabeaheehbubub wczoraj chjadhjjbjbhh dzisiaj bebbebebbuebuebuebeu o dzwudziestej mega mega abbajsbdbas totanie P----------E bebeabsjs beebbebe
#frajerzyzmlm
fallenArtist - siemano bebabeaheehbubub wczoraj chjadhjjbjbhh dzisiaj bebbebebbuebueb...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fallenArtist: no dobra, jeżeli ktoś taki jest w stanie namówić innych ludzi na wydanie sporych pieniędzy na "p----------e szkolenia" to ja naprawdę się zastanawiam jak ci ludzie funkcjonują w życiu? Przecież ich by bardziej rezolutny przedszkolak sprzedał na organy.
  • Odpowiedz
  • 15
@PonuryKosiarz: nie znam się, ale myślę, że pierwsza lepsza osoba z IQ o wartości co najmniej 100 nie da się w takie coś wciągnąć. W tych całych MLM chodzi głównie o to, że frajerzy namawiają na to jeszcze większych frajerów i powstaje elegancka piramida. Frajer zawsze się znajdzie, dość łatwo znaleźć jakieś kaleki intelektualne, co zrobić. A jak funkcjonują? W sumie c--j wie. Nawet chyba nie chcę wiedzieć jak. (
  • Odpowiedz
@fallenArtist: Jeżeli się ktoś na takie g---o nabiera to zasługuje żeby go oskubali.

To nie jest manipulacja jak oszustwa na wnuczka itp. tylko ludzie na tyle głupi że "zarabianie milionów przez wifi" ma dla nich sens.
  • Odpowiedz
@fallenArtist: Mega mocne szkolenie. Przypomina mi się jeden polityk, konkretnie Boni, który na liczne zamachy w europie, szykował ostrą ustawę.
Później się śmiali że Ustawa ostra jak maczeta
  • Odpowiedz
nie znam się, ale myślę, że pierwsza lepsza osoba z IQ o wartości co najmniej 100 nie da się w takie coś wciągnąć.

@fallenArtist:
Weź pod uwagę, że dorośli ludzie dalej nabierają się na grę w 3 kubki.
To są triki, by uśpić racjonalny umysł.
Dlaczego ludzie inteligentni wpadają w sidła różnych ugrupowań religijnych?
MLM działają jak sekta żerująca na potrzebie poczucie przynależności do grupy.
  • Odpowiedz