Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Roneys: HP to tylko stare LaserJety serii 1000.
A co do trybu Ultimate Performance, to pewnie zablokowali bo chłodzenie nie dawało rady xD
Może wgraj jakiś stary bios, jeden z pierwszych to może będzie ta opcja dostępna.
  • Odpowiedz
@Roneys: Kocham ich drukarki HP LJ 1020, 1018, 2055DN i jeszcze kilka ich modeli które są wyprodukowane przed 2010 rokiem, są tanie, niezniszczalne, z dostępnością części i zapewniają mi stały przypływ gotówki z serwisowania :)
  • Odpowiedz
  • 0
@I-____-I: Dobrze, ale na Macu nie wszystko odpalisz to co na windows, po drugie ciężko nauczyć się nowego softu jeśli na Win siedzi się od czasów XP`ka. Co do instalacji Windows na macu również nie wiem jak się to robi i nie wszystkie sterowniki podobno chodzą, ale jak faktycznie jest nie mam pojęcia.
  • Odpowiedz
  • 0
Może wgraj jakiś stary bios, jeden z pierwszych to może będzie ta opcja dostępna.

@Pabick: W żadnym nie jest dostępna, nawet budżetowe modele tego nie obsługują.
  • Odpowiedz
@Roneys: Nie miałeś przyjemności posłuchać jeszcze dźwięku wspaniałego Hp B & O które nawet nie brzmi jak Bang Olufsen a jak zabity kurnik deskami ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Niektóre Hp mają właśnie to wspaniałe audio które nadaje się do kosza.
  • Odpowiedz
@cysiekw: Ja sam w firmie wymieniałem elementy w hp laserjet 1015 itp, drukarki do dziś działają, a co śmieszne to pamiętam że części zabawnie tanie, po 15-20 zł.
  • Odpowiedz