Aktywne Wpisy

Caracas +298
Zauważyłem ciekawe zjawisko społeczne.
Wszystkie moje koleżanki, które kończą pewnien wiek w życiu około 38 lat (ta liczba jest ruchoma ale tak w granicach maksymalnie 2 lat +-) i nie mają dzieci przechodzą coś niezwykłego.
Każda jak jedna na siłę zaczyna w pewnym momencie swojego życia na siłę udowadniać każdemu w rzeczywistości oraz na social mediach jak to wspaniałe żyje się bez dzieci. Totalnie na siłę wciskając wszędzie gdzie się da tą bajeczkę.
To
Wszystkie moje koleżanki, które kończą pewnien wiek w życiu około 38 lat (ta liczba jest ruchoma ale tak w granicach maksymalnie 2 lat +-) i nie mają dzieci przechodzą coś niezwykłego.
Każda jak jedna na siłę zaczyna w pewnym momencie swojego życia na siłę udowadniać każdemu w rzeczywistości oraz na social mediach jak to wspaniałe żyje się bez dzieci. Totalnie na siłę wciskając wszędzie gdzie się da tą bajeczkę.
To

WielkiNos +660
Ochroniarz nagrał film jak przyłapuje faceta na kradzieży czekolad. Ludzie usprawiedliwiają kradzież i wyśmiewają ochroniarza.
Ciekawe co by było gdyby każdy tak robił kierując się zasadą, że przecież czyjś - bo nie ich własny, sklep nie będzie stratny.
#polska #kradziez #takasytuacja
Ciekawe co by było gdyby każdy tak robił kierując się zasadą, że przecież czyjś - bo nie ich własny, sklep nie będzie stratny.
#polska #kradziez #takasytuacja
źródło: temp_file5566155760966344768
Pobierz

Tutaj masz zdjęcie.
Znajdz na tym zdjęciu tag patostream jako powiązany, albo przestań doklejać swoją chorobę psychiczną pod moje posty.
Może to barnej ci psuje humor, ale to naucz mirków by rwali z tagu #kononowicz na #barnej i tam sobie doklejaj patotag #patostreamy
źródło: KNUR
PobierzJedno z drugim nie pasuje. Nawet w sądzie rudy by się musiał tłumaczyć dlaczego jego pomoc to patologia !? A no bo jest.
@TruskawkaNaTorcie: xddddddddddddddd
No nieeeeeee. Nie jest. Sra pod siebie. Gnije mu łokieć. Jego oprawcy, ah. OPIEKUNOWIE zamykają go na kłódkę, żeby nie łaził i ludzi nie zaczepiał. Robi gnój wokoło siebie i sam takim gnojem jest.
Ale no tak. To nie menel. Bo wszyscy menele wokoło tylko nie on przeciez wedle jego słów...
Weź Ty sie poczytaj czasem typie...
ps.
#patostreamy dodał mod xD
A i w sumie dobrze. W końcu właściciel dochodów na kanale żyjącego w ubóstwie krzysztofa kononowicza, sławomir nowak to z wyroku sądu patostreamer