Wpis z mikrobloga

@WielkiNos: szkoda, że swojego nazwiska nie mają w nicku. Wtedy można byłoby się w--------c im na chate, coś z-----c i powiedzieć, że alkoholu nie ukradłem, a tamto sobie znów kupisz
  • Odpowiedz
@WielkiNos czasem mam wrażenie że Facebook czy tam Instagramy to zupełnie inny świat, nie zdaje sobie sprawy z jakimi ludźmi dzieli się ten łez padół.
Ostatnio widziałem jakiś filmik na FB, wigilia na rynku, n------y bezdomny chłop ledwo idzie z miską zupy, wpada na kobietę, drze do niej mordę "k---a jak leziesz" i podpis filmiku do kolędy "pasterze klękają, bydlęta się pchają". I co?
Standardzik k---a xD Świetojebne oburzenie bo jak
  • Odpowiedz
@WielkiNos: debilizm i całkowite niezrozumienie co to znaczy odchodzenie od zasad systemowych. Komentujący powinni poczytać o imperatywie kategorycznym ale obawiam się, że wiele by to nie pomogło.
  • Odpowiedz
  • 49
@WielkiNos zwierzęta. Mój ojciec dorabiał do renty jako ochroniarz w biedrze. Polacy kradną bo taką mają naturę. Typ z żoną podjeżdża wózkiem z zakupami na 350pln a facet z nussbeiserem za 5pln pod pazuchą. Przyłapany na kamerze więc ojciec czekał aż minie kasy. I takie akcje to norma. Coś do koszyka a coś do kieszeni. I na pewno nie są to produkty pierwszej potrzeby.
  • Odpowiedz