Aktywne Wpisy
wykop +36
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
Jakie #zainteresowania #hobby u kobiet są dla mężczyzn atrakcyjne a które są nieatrakcyjne, bądź nawet red flag?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #zwiazki #pytanie
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #zwiazki #pytanie
Ah, nie ma to jak allegro, monopolista naruszający interesy konsumentów. Wy się tam poważnie zastanówcie, czy zgodne z dobrymi praktykami jest "kasowanie" konsumentów za okres który już upłynął, bo z tego co rozumiem, w przypadku wygaśnięcia allegro smart, mogę kupić go na kolejny rok, przy czym k---a okresem rozliczeniowym jest czas od kiedy poprzedni smart wygasł?
Czy was już do reszty pogieło?
Miałem okres że nic nie zmawiałem to myślę smarta wezmę sobie później jak już będę coś kupował. Zapłaciłem za rok, dostałem 9 czy 10 miesiecy bo okres 2-3 miesiecy co nie korzystałem policzyło, ze korzystam od daty kiedy skończył się poprzedni.