Wpis z mikrobloga

Czy Twoim zdaniem, dobrym pomysłem by bylo, aby nasza dyplomacja zaprosiła Prezydenta Białorusi do Polski na dzień 10 października, w rocznice podpisania "Deklaracji o dobrym sąsiedztwie, wzajemnym zrozumieniu i współpracy między Polską a Białorusią", z okazji tych obchodów, oraz uczczenia 70 urodzin Łukaszenki, jak i przeprowadzenia rozmów w sprawie dalszej przyszłości współpracy między krajami?

#ukraina #wojna #rosja #bialorus
Pokojowa - Czy Twoim zdaniem, dobrym pomysłem by bylo, aby nasza dyplomacja zaprosiła...

źródło: temp_file6196391724051887759

Pobierz

.....

• Zdecydowanie Tak. 29.8% (86)
  • Raczej Tak. 18.0% (52)
  • Raczej Nie. 6.6% (19)
  • Zdecydowanie Nie. 37.0% (107)
  • Nie wiem, trudno powiedzieć 8.7% (25)

Oddanych głosów: 289

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pokojowa: Generalnie byłoby to dobrym pomysłem, gdyby nie fakt, że nie jest on przez Polskę i wiele innych krajów zachodu uznawany za legalnego prezydenta. Tak więc nie za bardzo jest kogo zaprosić.
  • Odpowiedz
Ja czuje że gdyby zachód dał lukaszence gwarancje( x lat temu) że pomoże im oderwać się od rosji to lukaszenek by to przyklepał. A skoro izolowaniem zachód sam wpycha ich w rece putlera to co on moze( tak wiem korwinem zajechalo). Widać że łukaszenka staje na rzęsach żeby tylko nie dac sie wplątać otwarcie w ten konflikt. Za całe zło na bialorusi odpowiedzialne sa ruski. Tak samo jak ciągle mącili na ukrainie
  • Odpowiedz