Wpis z mikrobloga

@robertkk: Robert, spokojnie, ja wiem, że ty na wakacjach (urlop s--------a od wojska) w Polszy, ale my tu naprawdę potrafimy se wyjechać gdzie chcemy bo nas stać
  • Odpowiedz
  • 0
@Borokk: z tymi wakacjami to akurat jedyne z czym mogles nie klamac, gdyby nie fakt ze siedzisz na multikontach i nie mialbys czasu, chyba ze all inclusive w turcji gdzie ci nie zakaza wjazdu
  • Odpowiedz
@robertkk: ty jesteś serio jakiś przytrzymany? Za co mieliby mnie pobić? Pochłaniamy z ruskimi to się na politykę i historię zeszło. Wyjdź z domu zobaczysz jak to jest z ludźmi gadać.
  • Odpowiedz
  • 11
ty jesteś serio jakiś przytrzymany? Za co mieliby mnie pobić? Pochłaniamy z ruskimi to się na politykę i historię zeszło. Wyjdź z domu zobaczysz jak to jest z ludźmi gadać.

@Borokk: ty wyjdz z trollowni i ogarnij lepszy translator
  • Odpowiedz
@GoracyStek co się smiejszesz. Jak pojedziesz do Szwecji samochodem na polskich blachach to nawet na drodze będą Cie zatrzymywać i przepraszać za Potop.

Najgorzej w hotelu. Full wypas, szwedzki stół itd itp, a jak chcesz płacić to nie chcą. Mówią że kiedyś nakradli i teraz nie chcą ani funta.

Czułem się prawie tak samo głupio jak w Niemczech gdzie mi Hans już dawal nowego Actrosa z laweta jak mu powiedziałem, że
  • Odpowiedz