@Arizona221: zaskoczę was ale w tej historii tylko jeden detal jest zmyślony: płeć dziecka właścicieli domu, to nie była dziewczyna tylko chłopiec. btw "ale on mnie bardzo dobrze pamiętał" - nie wątpię, oj nie wątpię ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@Arizona221: delicje :) Tak mi właśnie dogadzaj :) ajajaj to nie Urugwaj. Kto tu się z kogo śmieje? Nie jesteś w stanie mi ubliżyć i to cię boli, co? Ta bezsilność i bylejakość :) Możesz mnie jedynie ugryźć tak leciutko w uszko. Lewe albo prawe albo w protezę.
@NicolasLatifi: pewnie nie raz pyszczasty mu dzieci upijał a potem do mebli się chował ( ͡°͜ʖ͡°) chyba go boli wyciąganie tej historii bo się odpalił w komentarzu
Sławomir Nowak to #patostreamy i #pastorstreamy a Mariola to #wycieruchdyskotekowy
btw "ale on mnie bardzo dobrze pamiętał" - nie wątpię, oj nie wątpię ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Kto tu się z kogo śmieje? Nie jesteś w stanie mi ubliżyć i to cię boli, co? Ta bezsilność i bylejakość :)
Możesz mnie jedynie ugryźć tak leciutko w uszko. Lewe albo prawe albo w protezę.
No i co nie można się do wersalki schować?
Połykaj połykaj, pelikanie :)