Aktywne Wpisy

kaduceusz +163
Amigoyamigo +3
Co sobie kupiliscie i sprawilo wam radosc? Szukam jakichs pomyslow. Ja ostatnio: wygodne buty, dezodorant do stop, trymer do nosa( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pytanie #pytaniedoeksperta #glupiewykopowezabawy
#pytanie #pytaniedoeksperta #glupiewykopowezabawy

#dieta
źródło: GWa9KdBXgAAGt4O
PobierzNie rozumiem jak niektórzy windują ten temat jakby to była kwestia życia i śmierci. Jak jakieś nowe religie, z jednej strony fanatyczni wegetarianie, a z drugiej mięsne konserwy. Wyluzujcie, świat
@MrBeast: bez kozery powiem, 30 lat.
Udowodniono też, że lewoskrętna witamina C leczy raka. Naprawdę, w internecie czytałem, to musi być prawda.
(jakby kogoś interesowało, co to za badania gdzie niby osoby jedzące mięso żyją dłużej - porównano diety względem średniej długości życia różnych narodów na świecie BEZ UWZGLĘDNIENIA ZAMOŻNOŚCI SPOŁECZEŃSTW, wyszło, że ludzie w USA żyją średnio dłużej
źródło: 4 (1)
Pobierzźródło: 4 (1)
Pobierzhttps://zakupy.auchan.pl/products/Burger-w-stylu-ameryka%C5%84skim-%C5%81uk%C3%B3w-280-g/00217425
może być, owszem rakotwórcze a pewnie na pewno jest
Samo w sobie czerwone mięso powoduje takiego raka jak wszystko inne dookoła co ludzie jedzą.
Ludzie sięgają po energetyki, napoje zero, od c---a innych dań - chemii, słodycze, faszerowane kurczaki antybiotykami ale czepiają się czerwonego mięsa.
tak, smakowało jak g---o, do tego się pochorowałem i miałem srake 2dni
Masz tu przepis. Zaoszczędzisz kilka zł.
- Puszka fasoli
-
@MrBeast: Bo k---a ktoś ci jeszcze uwierzy, koneserze patostreamów, famemma itp, że nie idziesz do Biedry czy innego śmieciowego marketu i nie kupujesz jakiegoś szajsu na wagę za 9.99. xD
@yannikto: Widzę, ze nawet absolwent instytutu danych i procentów z d--y się pojawił. xD
Masz taką wiarygodność w tym, jak menel tłumaczący pod Żabką coś o "wykwintnych" alkoholach. xD