Aktywne Wpisy
hacerking +232
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilę jestem atakowany, że żebrakiem. Nie wstydzę się tego, lecz ja dzięki wsparciom choć przez jedną j----ą chwilę czuję się normalny i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Piotrek7231 +67
#mecz #stadionowejedzenie #pilkanozna #jedzenie #ligagrecka
Koupes (smażone na głębokim tłuszczu mielone mięso z cebulą) Ethnikos Achna 3 euro (13.04pln)
Koupes (smażone na głębokim tłuszczu mielone mięso z cebulą) Ethnikos Achna 3 euro (13.04pln)
Ocena
- 1 49.5% (415)
- 2 5.0% (42)
- 3 3.8% (32)
- 4 4.8% (40)
- 5 36.9% (310)
Polska mogła zrzec się historycznych terytoriów niemieckich i zachować pokój, ale zamiast tego wolała podskakiwać do III Rzeszy. Ponadto istniała od dwudziestu lat, więc w zasadzie nie było takiego państwa jak Polska, a tzw. naród polski to małorosjanie, mówią podobnym językiem.
Polscy uchodźcy *COŚ ROBIĄ*. Czy widzieliście jakimi okrętami przypłynęli Edynburga? I wy chcecie im pomagać?! Niech Rydz-Śmigły, Mościcki i Beck pomagają! Stop finansowaniu piłsudczyków z kieszeni brytyjskiego i francuskiego podatnika!!! Imigrantów natychmiast odesłać do Polski!!!
USA, Wielka Brytania i Francja chcą walki do ostatniego Polaka na zlecenie Żymiaństwa!!! Polacy muszą natychmiast zgodzić się na życzliwe warunki Hitlera, bo właśnie wjechał pierwszy rzut na Pzkfw IV i Ju 87, które nie mają analogów na świecie.
Przyjdź na propokojowy protest pod brytyjską Ambasadą! Stop wspieraniu Polski! To może rozsierdzić Hitlera, który wówczas nie zakończy Wojny w Polsce i może zaatakować inne Kraje! Wollen żeby raketen keine analogen V2 niszczyły Paryż lub Londyn? Dann provozieren Sie nicht! Sagan Sie „Ja” zum Frieden! Ich zittere und habe Angst!
#polska #iiwojnaswiatowa #ukraina #rosja #wojna
@czerwonykomuch: tl;dr. Do oświeconych "pacyfistów" i tak nie dotrze.
Przyszedł w pewnym momencie czas, że każdy piewca hitlerowskiej propagandy dostawał kulkę w łeb. Nie powinno być inaczej w przypadku rosyjskiej propagandy.
@labedziejowski: wszystkie słowa Ernsta Rohma przeminęły z wiatrem, podobnie jak on sam i SA.
@michal818: Polska walczy z tym od końca PRL i się nie udało.
@michal818: Niestety, wszystko do tego zmierza. Do wielkiej wojny politycznej "lewaków" vs szurprawica. Cały świat się polaryzuje.
Misza, pocwicz pisanie po polsku
Powinniśmy przestać prowokować swoim istnieniem i rozmawiać z Hitlerem, zmienić status historycznie niemieckich terytoriów zamieszkiwanych przez niemieckojęzyczną ludność, wtedy na pewno Hitler nie przedstawi kolejnych żądań i będzie pokój!
🧯🧯🧯🧯
Pierwotne warunki były punktem wyjściowym do negocjacji ukazujące zdeterminowane stanowisko Rosji, przedstawienie ich szerszej publiczności przez USA miało wskazać wojnę jako jedyne rozwiązanie pozwalające w sumie to pozwalające uratować naszą egzystencję w obecnej formie, co jest kolejnym skandalicznym amerykańskim kłamstwem. Władimir od 15 lat albo i więcej mówił o tym że ukraina nie może być w NATO a USA twierdziło regularnie że każdy może być w takich sojuszach w