Wpis z mikrobloga

Jak wygląda kwestia reklamacji, gwarancji, zakupów na FV itp kupując coś na amazon.de? Z tego co czytałem to FV powinienem dostać normalnie wystawioną przez polski oddział Amazon.

Ale jak wygłąda kwestia gwarancji i reklamacji? Interesuje mnie zakup DJI MIni 4 Pro i jest na Amazon z Fly more combo za 4500 zł przy wysyłce na terytorium Niemiec (mam tam rodzinę, która mogłaby odebrać). Niemniej jednak jeden z komentarzy pod ofertą to, że gość dostał kamienie zamiast przesyłki.

#dji #drony #amazon #amazonde
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

kupując coś na amazon.de? Z tego co czytałem to FV powinienem dostać normalnie wystawioną przez polski oddział Amazon.

@pepepanpatryk: ja nawet jak na polskim amazonie kupuję to przeważnie nie dostaję fv z polskiego oddziału, tylko jakieś Italiana, Espana albo Deutschland. może to zależy od towaru, nie wiem, ale tylko raz chyba dostałem z PL.

Interesuje mnie zakup DJI MIni 4 Pro i jest na Amazon z Fly more combo za
  • Odpowiedz
@pepepanpatryk nie znam się, ale widzę że mnóstwo świeżych komentarzy z jedną gwiazdką, że jakiś błąd serwera i pilot nie działa, jakaś wadliwa seria. Może lepiej się wstrzymaj. Co do faktury, takiej z nip jak wymaga polski US to tak średnio w amazon, musiałbyś założyć amazon business, tam to lepiej działa.
  • Odpowiedz