Tak sobie myślę o tych groźbach Baxtona i uważam, że są prawdziwe. W tych wszystkich projektach, począwszy od timów na yt, przez rapy, po różne fejmy itp. przewala się tyle kasy, że glowa mała. To idzie w setki milionów, o ile nie miliardy.
Ludzie powiązani z mafią, ze służbami, pranie brudnych pieniędzy. Nie zdziwiłbym się, gdyby w tle był jakiś handel żywym towarem.
Przy takich sprawach się nie p------ą, bo za dużo ludzi może stracić. W sumie to podziwiam #wardega, że wziął temat na tapet, bo stąpa po grząskim gruncie. Tutaj serio ktoś może nie wytrzymać ciśnienia.
@Elcoronel: jak były sprawozdania finansowe Fame, to o ile dobrze pamiętam, Fame miało albo 18 albo 36mln dochodu (Te dwie liczby zapadły mi w pamięć). Nie wiem jak te pieniądze są potem rozrzucane, ale jeśli patrzymy tylko względem udziałów, to Boxdel z Fame miał jakieś 3-6mln zlociszy za 2023
Ludzie powiązani z mafią, ze służbami, pranie brudnych pieniędzy. Nie zdziwiłbym się, gdyby w tle był jakiś handel żywym towarem.
Przy takich sprawach się nie p------ą, bo za dużo ludzi może stracić. W sumie to podziwiam #wardega, że wziął temat na tapet, bo stąpa po grząskim gruncie. Tutaj serio ktoś może nie wytrzymać ciśnienia.
#famemma #boxdel #stuu
@Elcoronel: XD
XD
Żeby mieli miliard dochodu to na każdym Polaku musieliby zarobić ponad 25zł.