Wpis z mikrobloga

@MrBeast: @RandomowyMirek: te niebieskie piny to była masakra, z połowa była źle odlana.
Były resztki plastiku w środku i trzeba było docinać nożem bo inaczej by nie dało się ich wsadzić w dziurkę.

Do tego instrukcja trochę różniła się od tej LEGO i były inne części więc trzeba było lecieć z papierowej instrukcji.
GoracyStek - @MrBeast: @RandomowyMirek: te niebieskie piny to była masakra, z połowa ...

źródło: foto_no_exif

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@RandomowyMirek: @GoracyStek tak, ja nawet nie patrzę już na te ich drukowane, oryginał ze strony się zawsze zgadzał, chyba że mam jakiś problem to zerkam w papierowej czy są różnice bo była jedna różnica w klocku który w lego chyba już jest "gotowy" a w chińskim trzeba go złożyć z dwóch.
I z papierowej ogarnąłem co i jak ale tak to czy titanic czy auta to już tylko z
  • Odpowiedz
@MrBeast:
Jakbyś widział jakiś z tych supercarów 3000 elementów + ( Ferrari, Chiron, Sian, Mclaren P1) w podobnej cenie 150zł to możesz dać znać proszę?
Dostałem Porsche 911, i korci kupić jakiś kolejny ale najtaniej widuję koło 250 na alim za te zestawy.
Ludzie pisali na reddicie, że kupowali po około 37 usd więc podobnie jak z Twojego posta, więc widać można złapać za tyle ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@MrBeast
Chyba nie tak źle że raz na rok.
Skoro 2giego dnia poszukiwać trafiłem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Właśnie udało mi się znaleźć to na AliExpress:
161,40zł | 3696 sztuk szampan Lambo samochód techniczny SIAN Roadster Model FKP37 zestaw Model Fit klocki dla dzieci prezenty świąteczne
https://a.aliexpress.com/_mNoNljH
  • Odpowiedz
  • 0
@Mysciak: ten akurat często się trafia ale ja powiedzmy go nie zaliczam do tych dużych fajnych XD czekam na Ferrari jakieś tańsze.
ale zamówiłem, bo jak zebrać wszystkie to wszystkie XD
  • Odpowiedz