Wpis z mikrobloga

Chyba trzeba mieć IQ nogi od stołu aby uwierzyć, że jakiś "multimilioner krypto" spędza swoje urodziny na darmowym webinarze żeby przekazać komuś wiedzę xD
#frajerzyzmlm
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@durtu-treeman: jak się jest, podobno, multimilionerem na szczycie piramidy to wydaje mi się, że spędzanie urodzin na naganianiu Mariuszków jest jedną z mniej ciekawych opcji. No chyba, że te miliony to fałsz, a naciągnięcie paru idiotów na pakiet ELITE robi jakaś różnice w jego finansach.

@kryminalnykwadrans jakieś to takie smutne. Sam widzę w otoczeniu, że są ludzie którzy mają piękne instagramy pełne podróży, cudownego życia, a poza internetem już
  • Odpowiedz
@PanRejent: Mnie bawi. Zresztą nie dalej jak miesiac temu widziałem przekomiczną sytuację, ale nie w PL i z ruską księżniczką w roli głównej. W marinie, o------a jak na bal na bezczela wbiła na przycumowaną łajbę o bliżej nieokreślonego milionera (na taki podest z tyłu - nie wiem jak to się nazywa żeby koleżanka jej zdjęcie zrobiła - jakby z niego schodziła). A wiesz, że w PL sporo idzie zarobić na
  • Odpowiedz
@PanRejent: kolego jak to pisze dla beki, przeciez wystarczy wpisac w YT/tiksrok jak zyja milionerzy.
Logika: mam miliony, spedzam czas z kretynami?

Z tych oszustow tacy milionerzy jak z cygana hiszpan bez akordeonu.
  • Odpowiedz
@PanRejent: W sumie to wdrożyłem ciekawy system zarządzania produkcją i chciałem kiedyś napisać na ten temat kurs/szkolenie. Ale jak tak teraz na ten temat patrzę to faktycznie nie ma sensu.
  • Odpowiedz