Wpis z mikrobloga

Jak wyjmę bezpiecznik od radia to ono przestanie działac zupełnie? Auto p----------o i co jakiś czas radio zaczyna pierdziec bez przerwy. Czy włączone czy wyłączone. Czy na FM czy CD. Non stop okropne charczenie z głośników się wydobywa. A no nie rozbiorę teraz pół auta żeby wyjąć wtyczkę. Ani nie wyciągnę nadmiaru siana na radyjko. Już lepiej żeby nie grało w ogóle xD
#mechanikasamochodowa
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@sberatel: No na grupie hondowskiej to dostałem taką niejasna odpowiedź sugerującą, że najlepiej jak rozpruje auto i wyślę to do jakiegoś Krzysia co to robi takie rzeczy xD
A ja chce żeby po prostu przestało pierdziec
  • Odpowiedz
  • 0
@biskup2k: Nie. To wszytko jest razem w tej jednostce. Tam się przepala czy zimne luty się robią na jakimś procesorze i dostaje p-------a. Co prawda naprawiają to. Ale teraz mi to jest zbędne po prostu. Nie potrzebuje działającego radia.
Włączone, wyłączone to pierdzi. Na cd, am, fm, tych krótkich falach to samo. Jest ciagły taki elektroniczny dzwiek pukania takiego charczacego. Który nawet słychać przez słuchawki z ANC z włączonym na
  • Odpowiedz
@Wookash071: wyciągasz bezpiecznik i powinno zamilknąć na amen, a przynajmniej powinno chyba, że masz jakieś dodatkowe bezpieczniki od niego albo jakieś inne rzeczy
  • Odpowiedz
  • 0
@krypec: Przekopałem całego neta. Tylko jeden bezpiecznik ma w schemacie "jednostka audio". A masz pomysł czym mógłbym go wyjąć? Bo w starym aucie to bezpieczniki miałem tak zabudowane, że mogłem paluchami złapać za boki i wyjąć. A tu to nie przejdzie xd
  • Odpowiedz