Wpis z mikrobloga

Kiedy w końcu Polskie zakolaki przejrzycie na oczy? a może to tylko na reddicie takie beciaki siedzą? historia jednego z redditowców, on biedak a ona bogata, ona kupowała mu nawet ciuchy (xD) a on za to starał się być dla niej dobry i miły, robił jej śniadanie, starał się być przy niej i GOTOWAŁ xD.

Kurva! kiedy Ci estrogenowi chłopcy przejrzą w końcu na oczy? Kobiety nienawidzą słabych psychicznie i fizycznie mężczyzn, jak jesteś biedny i to ona ci kupuje bilety, ciuchy a ty odstawiasz jakieś cyrki ze śniadankiem i bieganiem za nią, to nie jesteś jej facetem, tylko psem, śmieciem i zerem - taka kobieta nie ma dla Ciebie w ogóle szacunku. No przeczytajcie sami, bo ja gdy przeczytałem to musiałem trzy rundy po pokoju zrobić zastanawiając się skąd tacy przedstawiciele płci męskiej się biorą i co mają w głowie.

#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #redpill
Lynch9 - Kiedy w końcu Polskie zakolaki przejrzycie na oczy? a może to tylko na reddi...

źródło: zdrada3

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lynch9: Na r/polska jest mnóstwo tego typu zarzutek, część z nich generowana czatem gpt, to brzmi jak jedna z nich, nie wierzę, że to może byc prawdziwa historia xD
  • Odpowiedz
Czyli to bejt a ja się złapałem.

@Lynch9: Prawdopodobnie tak, takim jednym z moich ulubionych ostatnio, była smutna historia nastoletniego chłopaka, który się żalił, że dojrzewa, a jego matka zabrania mu mieć drzwi w pokoju XD
  • Odpowiedz
  • 2
@Bad_Sector: Jeszcze jedną czytałem ostatnio, chłopak pisał że jego dziewczyna wróciła o 3 w nocy a miała pracować do 23, gość się martwił a ta nie odbierała telefonu, finalnie gdy weszła do domu, autor postu wyszedł do niej przestraszony ze łzami w oczach pytając co się stało. Kolejnego dnia przejrzał jej telefon podejrzewając zdradę, znalazł smsa od gościa w stylu "było super, kiedy powtórka" oraz wymianę smsów z koleżankami w
  • Odpowiedz