Jakie beda najbezpieczniejsze trybuny dla kibica neutralnego/druzyny przeciwnej? xD bo chcialbym pojechac w przypadku, gdyby ktoras wylosowala Fiorentine, ale nie wiem czy nie bedzie bezpieczniej zostac w domu. jakis ekspert sie wypowie?
@Matpiotr nie chce w morde dostac za noszenie nie tej koszulki co trzeba, tak jak sie to zdarzalo u legii na meczach z lechem czy polonia, stad pytanie ktore miejsca beda najbezpieczniejsze
Jeżeli chodzi o Łazienkowską to musiałbyś wybrać 120/220 bo to sektory rodzinne, blisko sektora gości (który i tak będzie oddzielony od innych buforem). Tam raczej nie powinno dochodzić do jakiś dziwnych ekscesów
@MatiKorek: no to nie zakładaj koszulki. Generalnie nic Ci się nie stanie nawet z założoną, ale i tak bym nie ryzykował konfrontacji z jakimś naprutym rycerzem, co tylko szuka pretekstu do przywalenia się
@BobrowieckiHuop: 99% popatrzy na niego krzywym wzrokiem, ale niestety wiem, że są i tacy, którym pod wpływem alko odwala i niestety przynajmniej kilku takich się znajdzie
#legia #jagiellonia #mecz
Jeżeli chodzi o Łazienkowską to musiałbyś wybrać 120/220 bo to sektory rodzinne, blisko sektora gości (który i tak będzie oddzielony od innych buforem). Tam raczej nie powinno dochodzić do jakiś dziwnych ekscesów
To jeszcze będziesz musiał wykombinować, jak szybko uciec z tłumu kibiców wylewających się ze stadionu
No chyba że trafisz na żuleciarza z iq niewiele większym od małpy. Przekonali się o tym kibice Rakowa przed finałem PP 2023