Aktywne Wpisy

ProstyHuop +346

WielkiNos +293
Psiarska juleczka chwali się, że ma groźnego psa, na którego widok ludzie na ulicy się rozstępują.
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
źródło: temp_file6692615887958856187
Pobierz

#polityka #bekazpisu
źródło: LANDSCAPE_1280
Pobierz@joseone: Do tej samej izby która nie jest uznawana nawet przez TSUE? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@joseone: Nikogo nie obchodzi co ta pseudoizba sobie orzeka a co nie.
@joseone: Może. Ale nic im to nie da, bo ta izba SN nie jest sądem
@joseone: XDDD czyli c---a dostaną a nie kasę. Paniczka wśród pisdzielaków na twitterze już się zaczęła
Tej izby nie uznaje nawet SN ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam trzech najomych którzy wiedzą z pierwszej ręki co PiS o---------ł i muszą siedzieć. Jeden pracuje w CBA, dwóch jest przyjaciółmi ważnych działaczy PIS. Obrzydliwa partia chłopów małorolnych która poszła na całość licząc że wygra kolejne wybory
źródło: 1000005406
Pobierz