Aktywne Wpisy
hirek_gawron +355
stop żaby czas
#6poziomraka, cala historia.
Ten dzien to dzisiaj. Pobudka o 4:30, najpierw mycie, pozniej podali mi 50 ml dobrze schlodzonej substancji za 4800 zl (dobrze, ze czlowiek w Polsce zyje to nie dostanie rachunku na jakies dziwne kwoty jak w stanach). Ta substancja sprawia, ze guza lepiej widac, bo sie swieci jak juz otworza czaszke.
Teraz kroploweczki, pozniej musze zalozyc rajtuzy przeciwzakrzepowe i o 7:45 ruszam na blok. Operacja typu awake czyli
Ten dzien to dzisiaj. Pobudka o 4:30, najpierw mycie, pozniej podali mi 50 ml dobrze schlodzonej substancji za 4800 zl (dobrze, ze czlowiek w Polsce zyje to nie dostanie rachunku na jakies dziwne kwoty jak w stanach). Ta substancja sprawia, ze guza lepiej widac, bo sie swieci jak juz otworza czaszke.
Teraz kroploweczki, pozniej musze zalozyc rajtuzy przeciwzakrzepowe i o 7:45 ruszam na blok. Operacja typu awake czyli
@Akatrosh może i podrasowana Vista, ale długo się go trzymałem - do momentu jak w robocie mi W10 nie wcisnęli. Jakieś 2 lata później już i u siebie dziesiątkę wrzuciłem. Ło a jak sobie XPka miło wspominam, fajna nostalgia.
Wsadzają AI bez możliwości wyłączenia.
@agareas: na pracowym kompie chodzi mi mniej wydajnie. za to wygodniej się zarządza oknami. pasek start przesunąłem w lewo z powrotem, a poza tym jest jak było, poza zmianami, które są kosmetyczne albo są rzeczy łatwo, które kiedyś robiłem trochę inaczej
a nie. z jedną rzeczą się trochę męczyłem. menu kontekstowe. nowe jest beznadziejne i musiałem przywrócić stare
Przeszedłem na Win11 z Win7 i ten drugi nie miał praktycznie żadnych bugów. Z kolei Win11 już na starcie przywitał mnie koniecznością rejestracji i weryfikacją poprzez zagadkę, którą rozwiązywałem dosłownie 10 razy POPRAWNIE zanim Win11 uznał że pozwoli mi się zarejestrować. A byłem napalony na szybkie odpalenie kompa bo był to nowy laptop. Dopłaciłem 500zł do laptopa co by mieć oryginalnego Windowsa, ale
Nawet tak prosta rzecz jak kopiuj-wklej wymaga rozczytywania jakiejś gównianej ikonki, jak chce człowiek tylko myszką coś zrobić, bo zmienili to c--j wie po co jak od 30 lat było dobrze i nikomu nie przekszadzało.
A już nie mówię o głębszych zmianach jak dalsze odchodzenie od wygodnych i czytelnych przystawek MMC czy folderów panelu kontrolnego na rzecz tego "nowego panelu"