Wpis z mikrobloga

Oho, moderacja wymoderowala również ten wpis xD
Jak w obecnych czasach można mówić o nieruchomościach i kredytach nie nawiązując do polityki?

Czy rozmawiając na tagu #gielda o stopach procentowych, wynikach kwartalnych Orlenu też trzeba będzie dodawać tag polityka?

Albo wysyłając dziecko do szkoły, w końcu MEN zmienił podstawę programową.

Chcecie mieć mniej afer to dostosujcie regulamin, trochę lat minęło od jego aktualizacji.

#nieruchomosci #polityka
Kolanka - Oho, moderacja wymoderowala również ten wpis xD
Jak w obecnych czasach możn...

źródło: temp_file6224959532262629950

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@totrek2: no właśnie. Po to mam tag polityka na czarnej liście żeby nie widzieć tego gówna. Wpis o polityce, tag należy się jak psu buda. GJ moderacja.
  • Odpowiedz
Po to mam tag polityka na czarnej liście żeby nie widzieć tego gówna.

@jombsik: Przecież #nieruchomosci z #polityka mają tyle samo wspólnego co #polityka z #gielda na którym tak aktywnie piszesz nie oznaczając niczego tagiem polityka XD A przecież spółki rosną i spadają bardzo często po politycznych decyzjach odnośnie stóp procentowych. W takim razie oprócz nieruchomości na giełdzie też bany powinny się
  • Odpowiedz
tylko że domyślnie tag polityka jest na czarno i mocno obcina zasięg

@totrek2: no ciekawe dlaczego xD

Mam na czarno niektóre tagi wkurza mnie jak debile nie targują swoich wysrywów ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@zeszyt-w-kratke: tak polityka jest domyslnie zablokowany dla niezalogowanych uzytkownikow. Co zatem obcina mocno zasiegi dla ludzi ktorzy nie maja konta lub wpadaja tutja z innych serwisow.
Akurat dziwna korelacja ze teraz to wprowadizli jak to dzieki wykopowi jest tak silny opor przeciwko 0%
  • Odpowiedz