Wpis z mikrobloga

@sentence7: on ma serio jakieś zaburzenie, że jest nastolatkiem w ciele dorosłego 40-letniego mężczyzny. To całe jego zachowanie, niekontrolowanie emocji, niedojrzałość. Poza tym to obracanie się w towarzystwie małolat- dla każdego normalnego dorosłego chłopa to byłoby dziwne i zapaliłaby się lampka w głowie, że coś jest nie tak. Zresztą o czym taki stary pryk ma do gadania z jakimiś 14-latkami? Nie żebym go bronił to nadal zły człowiek, narcyz, ale
  • Odpowiedz
@Azorek77: jakie zaburzenie, jedyne zaburzenie jakie posiada to pociąg do mąki, stary ćpun który od 10 dni jest w ciągu i ma kompletnie zlasowany beret.
tacy ludzie tylko raz na jakiś czas mają zetknięcie z rzeczywistością
  • Odpowiedz
@Azorek77:

Zresztą o czym taki stary pryk ma do gadania z jakimiś 14-latkami?

normalni ludzie jak widzisz muszą się nad tym zastanawiać bo nie przechodzi żadna logiczna myśl przez głowę. a książę prince polo jest zwykłym zwyrodnialcem xD
  • Odpowiedz
  • 4
@Azorek77 no tam tylko psycholog albo psychiatra pomoże. Miałem kiedyś znajomego co zachowywał się dokładnie tak samo, chłop 45 lat a w głowie nastolatek. Potrafił tydzień siedzieć sam w domu i ćpać a na zjeździe płacz, załamanie nerwowe, ciągłe szukanie atencji a jak ktoś się nad nim zlitował to chwilę był spokój żeby znowu powtórzyć cykl xd nawet miał "próbę samobójczą" nożykiem sobie pociął przed ramię ale nie od strony żył
  • Odpowiedz
@sentence7 to wygląda jakby się za chwilę miał wyhustac. Współczuję jego i tej patusiary dziecku . Dziecko dorośnie a w internecie tyle informacji o rodzicach może zostać wyśmiewana przez rówieśników. Bardzo smutno się patrzy kiedy patologia się mnoży.
  • Odpowiedz
O-----ł co o-----ł i pewnie prędzej czy później machina prawa wyciągnie konsekwencje adekwatnie, ale moim zdaniem Nadia niepotrzebnie nakręciła na niego jakiś publiczny lincz. Gość się wyhuśta i tyle z tego będzie a to trochę krótkowzroczne. Ja rozumiem, że na rok dwa Nadia na zamieszaniu skorzysta ale Co będzie za kilka - kilkanaście lat? Nie zawsze się jest młodym atrakcyjnym, fejm może minąć. Trzeba będzie pieniędzy a alimentów nawet nie będzie mieć
  • Odpowiedz
@rtp_diov: zależało jej na fajnie. Nic więcej. Jakby chciała sprawiedliwości to by poszła na policję a nie baxtona. Wyrachowana i perfidna jest. Na jego wyhustaniu zbuduje frame jeżeli do tego dojdzie. Po nim płakać nie będzie najwyżej kiedyś dziecko i to jest przykre :/
  • Odpowiedz
@Krawcraf: dokładnie bo jestem jego ciocią i go znam od dziecka Fakt zgłupiał ale to nie dowód zeby ojca swojego dziecka tak zniszczyć dla wyemaginowanej popularności a teraz jeszcze czekać się rodziny Dla rozgłosu sprzedaliby matkę i ojca bo czytając takie brednie nóż się w kieszeni otwiera Pozdrawiam
  • Odpowiedz
@ciocia-elwira: ta dziewczyna non stop wrzuca insta, że siedzi w nocy w takim czy takim klubie? Ciekawe jestem kto siedzi z dzieckiem? Jak była z nim to się nie prowadzała po klubach. Sprawa powinien się zainteresować MOPs.
  • Odpowiedz