Wpis z mikrobloga

#nieruchomosci

Nawet jak wejdzie to 0% wiadomix, że ceny pójdą w górę a frajerzy się zakredytują na górce. Ile potrwa rozdawanie? Rok? Do wyczerpania puli?
To ostatnie działo, które są w stanie wytoczyć. Im wyżej napompowana cena tym bardziej jebnie. Widz polega na tym, że żadnemu devovi włos z głowy nie spadnie, bo każda inwestycja leci na nowej spółce. Także miliony siedzą bezpieczenie na kontach.
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pifqo: marzenia ściętej głowy, cały czas zaginanie rzeczywistości, sam totalnie nie jestem za tym kredytem ale jak znowu urośnie z 20% to myślisz, że spadnie o 20? Ze co niby ceny wrócą jak za 2019, nie ma szans ja i tak obstawiam korekty w granicach 5% i to w małych miastach w top 7 obstawiam zatrzymanie się cen po prostu
  • Odpowiedz
  • 0
marzenia ściętej głowy, cały czas zaginanie rzeczywistości

@DawCioS: Ja jestem jakby poza obszarem zainteresowania, ale moje dzieci nie, więc nic nie zaklinam tylko jak słyszę o 50% marży vs tego co było kiedyś kilka % to jednak powrót do dawnych zwyczajów, kiedy popyt będzie naturalny wynikający z potrzeb własnego M a nie chowania kasy w beton jako skarbonka to jednak takie spadki są możliwe. Nie mówię, że nastąpią. Wystarczy, że
  • Odpowiedz