Wpis z mikrobloga

Siema Mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dotąd ubierałem się w zwykłych sieciówkach, bo miałem #!$%@? na loga i marki. Ale kurde, te ciuchy to jakaś straszna padaka i denerwuje mnie wyrzucanie np. T shirtow po 4 praniach bo wyglądają jak guano. Zresztą ciuchy z sieciówki (h&m, zara) wyglądają już znacznie gorzej po pierwszym praniu...

Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?

Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane, ale zajebiste firmy?

Czekam na Wasze opinie, mireczki i mirabelki!

#moda #zakupy #porady #pytanie #ubrania #ralphlauren #tommyhilfiger #ubierajsiezwykopem
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@uglyhero: o Ty, skąd wiesz o tym, myślałem że to moje odkrycie roku xd
@ShortyLookMean: a jakiej pralki używałeś wcześniej?

scotch&soda, ted baker, gant, boss i kupuj w outletach (jakby co, mam namiar na dobry outlet internetowy, tylko mogę dać link na priv - nie żebym reklamę robiła

@KaWuSia89: podaj proszę na priv. Chętnie też dowiem się wszelkich innych info jeśli chodzi o ubiór męski i
  • Odpowiedz