Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +307
Kobiety nie nadają się na wysokie stanowiska zarządcze, serio, nie jestem jakimś przeciwnikiem kobiet, ale z tego co widzę w #korposwiat to w dziale gdzie jest kobietą dowódcą, są najwieksze problemy, zero stabilności, panika, ma zły humor, wszyscy go mają, wymyślanie głupot niepotrzebnych, milion procesów i ich komplikowanie, a podczas okresu nie podchodź XD I te sztuczne pompowanie diversity to jest jeden wielki mit bo system jest stworzony pod facetów
#kredyt2procent #kredythipoteczny #nieruchomosci
@smway: tu tag ciągle działa prewencyjnie. Przy BK2% zaspaliśmy teraz nie możemy. Dalej MRiT chce dopłat a reszta koalicjantów nie chce.
@acpiorundc ja akurat z drugiego obozu, mam dogadaną nieruchomość za określoną już cenę, ale nie wiem czy iść po kredyt już, czy poczekać z oficjalną transakcją do wejścia kredytu 0 (o ile wejdzie)
@smway: jeżeli do ok. 15-30 września nie będzie głosowania to od 15 stycznia projekt nie wejdzie. Po głosowaniu jest ok. 3-4 mc na realizację projektu.
@worot: to po prostu banki tego nie wprowadza od razu, tylko dopiero jak beda gotowe i kredytu i tak nie wezmiesz xD
W zasadzie to już dzisiaj. ( ͡° ͜ʖ ͡°)