Wpis z mikrobloga

#ufo #uap siedze sobie w altanie i tak o jakis obiekt latajacy, swieci sie na 3 rozne kolory, nie porusza sie, okolice #torun na zachod. na pewno zobaczycie go bo czyste niebo. wgl to jest tak daleko ze chyba z w calej polsce widac
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@kierownik_niczego: no bo tam tez to jest. pozniej zobaczylem ale jak pisalem ten wpis to rowno na zachodnim bylo wieksze :D ale dzieki za wpis to znaczh ze nie zwariowalem... a co ciekawe to sie wcale nie prouszalo przez gdzies pol godziny. do tego jakby kolorami wystukiwalo jakas wiadomosc.
  • Odpowiedz
  • 0
@CastleGandolfo: nie bo pozniej jak zauwazylem kolega tez byla rowno jak by 45 stopni na tej samej płaszczyźnie taka sama troche oddalona bardziej jak by idealnie tak samo sie poruszaly co do tego ukladu w tej samej odleglosci. na moje to tworza jakis portal z 4 obiektow gdzie tylko dwa na tamten moment dalo sie zaobserwowac :D ok wiem moze brzmi jak zart ale jak bys widzial z mojej perspektywy
  • Odpowiedz
@kocurrek32: mieszkam kolo grudziadza i widuje ostatnio dużo dziwnych rzeczy na niebie. Kusi mnie żeby kupić jakąś d------ą lunete czy inne g---o do obserwacji nieba.
  • Odpowiedz