Aktywne Wpisy
Lewusx +24
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
PanNieznanypl +55
Moim problemem nie jest #praca w #korposwiat tylko ogólnie praca na etacie, marnowanie najlepszych 8 godzin życia każdego dnia, za pieniądze jakiekolwiek by nie były to nie mające żadnej wartości w porównaniu do tego czasu którego nikt nie zwróci, życie mija jak przez palce, a my jesteśmy szczurami w tym kołowrotku, jedyny mój sposób na życie to #biznes nie widzę siebie na etacie tyrajacym do końca
Naokoło szmaciane mejweny przyjmują narrację, że "jak to, taki młody, będąc w formie kończy karierę? No nie może być" albo "marnuje talent, powinien iść jeszcze do jakiegoś dobrego klubu".
A G---O WAS TO OBCHODZI CHOLERNI KREATORZY OPINII, chcecie to sobie dalej grajcie jak potraficie, ja idę się wyszaleć póki wątroba jeszcze młoda. Zejdźcie mi z drogi, muszę zapalić. ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Wojtek ma kupę siana, piękna żonę, dzieci, a przede wszystkim jest młody i zdrowy. Niektórzy chcieliby mu egoistycznie to zabrać. Albo dla własnych korzyści (np. zarabiać na nim lub po prostu dalej go oglądać jak gra), albo po prostu z zazdrości. Że oni muszą dalej się męczyć pracując, a ten w wieku 34 lat kończy karierę. Zawistny naród.
I PIĘKNIE!! Zrobiłbym to samo na jego miejscu. Ponadto kończy w dobrej formie, będzie dobrze zapamiętany (nie tak jak Bobek, który pikuje formą w dół i za 3 lata nie będzie w żadnej złotej arabskiej lidze tylko co najwyżej rezerwowym w LZS Chrząstawa).
Gratuluję Wojciechu, dziękuję Ci za wszystkie emocje, jakie nam dostarczyłeś i podziwiam Cię za to, że potrafisz żyć po na swoich zasadach.
#mecz #pilkanozna #reprezentacja #niepopularnaopinia
Poza tym to już zostało tylko granie dla kasy.