Wpis z mikrobloga

Ludzie dajcie spokój, minister Tomczak wszystko policzył, ludzie do niego piszą.

4 x 800 plus = 3200, TO NIE STARCZA NA CAŁĄ RATĘ, a oni chcą mieć już ten dom przecież. To tej pory nic nie płacili za mieszkanie, więc nie można tak robić, żeby ich to coś kosztowało.

Każdy kto krytykuje kredo 0% jest przeciwnikiem P O L S K I C H R O D Z I N™

#nieruchomosci
rzzz - Ludzie dajcie spokój, minister Tomczak wszystko policzył, ludzie do niego pisz...

źródło: image

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rzzz: Pragnę przypomnieć, że 800+ to jest na wydatki na dzieci :) A nie na spłate raty kredytu, leasingu za samochód, czy wakacji w tropikach ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
Pragnę przypomnieć, że 800+ to jest na wydatki na dzieci

@GOHAN: no dokładnie, a zapewnienie dzieciom dachu nad głową, nie możemy uznać jako wydatek na dzieci. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@GOHAN: z pewnością dodatkowa gotówką w obiegu zwiększyła ceny produktów (a zwłaszcza zapewne artykułów dziecięcych, więc mechanizm działania podobny, ciężko kontrolować po prostu kto jest rzeczywistym beneficjentem)
  • Odpowiedz
@rzzz: Nie ma gdzie mieszkać, ale zdążyła sobie zrobić czwórkę gówniaków. A może ja potrzebuję wieksze mieszkanie na moje statywy, blendy, obiektywy itd?
Dlaczego to ja mam jej sponsorować coś? A co ja dostałem od państwa? Tylko ciągle dokładam się do tego burdelu.
  • Odpowiedz
@rzzz: nie miej gdzie mieszkać -> p--------j sobie czwórkę dzieci... A może po prostu jak kogoś na coś nie stać to niech tego nie kupuje?
  • Odpowiedz