Wpis z mikrobloga

Te kroniki są jednak zajebiście długie jak się robi wszystkie zadania poboczne i eksploruje mapę. Mój ostatni save pokazuje mi 162 godziny rozgrywki. Jestem na etapie

z pobocznych zadań to już nie za bardzo mam co robić bo wszystko zrobiłem. Zaczynam już odczuwać lekkie zmęczzenie. Dużo jeszcze zostało? Ostatnio przechodziłem Gothica 3 który też jest sporą grą i tam na bank nie zajęło mi to aż tyle czasu co tutaj.
#gothickroniki
#kronikimyrtany
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@z1x2c3: nie powiem ci, bo nie chcę ci spojlerować gry zbytnio. Ale od wejścia do Twierdzy do napisów końcowych raczej nie spędzisz więcej niż 10h. 5h też może być trudne do osiągnięcia, o ile się nie zgubisz w samej Twierdzy. A i rób dosyć często zapisy, bo występuje tam pewna animacja, która lubi się bugować, i jak ma się pecha to można ze 10 razy wczytywać grę zanim zaskoczy
  • Odpowiedz
@z1x2c3: Jak już wejdziesz to Vardhal to spędzisz w nim kilka godzin, a potem zostanie już tylko 6 rozdział, który jest bardzo krótki więc jesteś już blisko końca gry.
Mała rada: jak masz coś jeszcze do załatwienia na mapie typu questy poboczne, listy gończe, kupno ekwipunku u kupców itp. to warto to zrobić przed wejściem do twierdzy.
  • Odpowiedz