Aktywne Wpisy
Wrrronika +15
Mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu w czesci piwnicznej
Przez jakies 2 miesiace mialam szczury
Teraz mam ptsd
Nie dzialaly zywolapki [miesiac probowalam. Wlacznie tez z tym by chowac jedzenie i nigdy nie trzymac smieci w domu, by po prostu wyniosly sie z braku zywnosci], nie dzialaly pulapki
Przez jakies 2 miesiace mialam szczury
Teraz mam ptsd
Nie dzialaly zywolapki [miesiac probowalam. Wlacznie tez z tym by chowac jedzenie i nigdy nie trzymac smieci w domu, by po prostu wyniosly sie z braku zywnosci], nie dzialaly pulapki
InnyWymiar90 +70
Jeden pindol był cieniutki, a drugi gruby jak świnia. Może ukąszenie świni boli, lecz to rany po leszczynie goją się dłużej.
- ze chinczycy ktorych odwiedzili w fabryce lubia nadgodziny;
- zapierdzielajac na tasmie, siedzac na plastikowych stolkach w pozycji krewetji po kilkanascie godzin;
xD
@yuio:
- A pan też czeka na pociąg?
- Nie, jestem bezdomny
- A czyli mieszka pan dworcu. A ciężko
PS szkoda, że internet zapomniał jaką dramę odstawiła ta laska z ich mieszkaniem
Coś było takiego chyba, zapomniałem, o co chodziło.
Potrafią mieć niską podstawową pensję, a faktyczną wypłatę wypracowują sobie pracą na akord. Trzeba zrozumieć sytuację tych ludzi i faktycznie potrafią wybrzydzać, jeżeli pracodawca nie zaoferuje im nadgodzin.
Koszmarnie nudna praca, na niewygodnych stołkach przez ponad 10h dziennie,
Więcej masz zindeksowane przez google pod planeta abstrakcja stracili mieszkanie
Albo gadanie jakichś starych bzdur z Wikipedii czy innych stron, które zostały dawno obalone xD
I jakby ok, uczą się (Borys głównie) języków podróżą i to w sumie tyle. Materiał jest realizowany tak, jak im ktoś zbuduje narrację na miejscu. LuckyStrike mógł im tam nawciskać połowę syfu i bzdur bo oni i tak to łykną, a oni to bezrefleksyjnie podają dalej i się kręci. Ktoś w Kazachstanie jakby im powiedział, że z iglicy na Chan Szatyr policjanci zrzucają codziennie jednego pijaka to też by uwierzyli i podali
@Szumigajowy: ale to mnie zawsze rozwala w ludziach jako gatunku, że wolą j---ć całe życie i g---o z tego mają i nie potrafią spojrzeć z boku że takie życie nie ma sensu i lepiej sie wylogować z tej planety. Masa tych bangladeszy hindusów czy Azjatów tak j---e zero refleksji człowiek ma mega silny instynkt przetrwania
@PSY_DELIC: Nie pamiętam już co mi nie pasowało. Wyrzuciłem to z pamięci. Do drugiego zdania to sam miałem przejścia z najemcą, więc nie tędy droga
@LuckyStrike: to akurat fakt
Wez sie nie wyglupiaj. XD