Aktywne Wpisy
Krolowa_Nauk +468
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
lakukaracza_ +126
#powodz Serce pęka
@Maxior99 A Ty się nie zgadzasz?
Od wyglądu dla kobiety ważniejsze są tylko pieniądze.
@pamareum: Nigdy się nie liczył. Chyba że charakter ma 185 cm wzrostu i kwadratową szczękę albo zarabia 15k+
Jesteś dziewczyna 6-7/10 i wygląd dla Ciebie nie jest najważniejszy ale zakładasz tindera by kogoś poznać
Po chwili masz setki matchy , a po dłuższym czasie tysiące- w jaki sposób masz odfiltrowac tych wszystkich facetow jeżeli nie po wyglądzie ?
Choćbyś nie wiem jak się starał nie jesteś w stanie fizycznie prowadzić rozmowy z kilkoma tysiącami osób...
@Nowystaryziel: potem jest nawet gorzej, one nieironicznie mysla, ze jesli taki Oskarek chadlite sie z nimi przespi raz albo dwa razy to jest JEJ liga do związku małżeńskiego bez intercyzy xDDDDD
Ale mam wrażenie, że dla takich jak wy chadem to jest już zwykły normik który nie wygląda jak totalna abominacja
Żaden realnie atrakcyjny facet nie umówi się z jakąś brzydką kobietą
@pamareum: troche sie liczy, warto być badboyem dynamiczniakiem
Z doświadczenia to grube bardziej się starają i nie są kłodami.