Aktywne Wpisy
lakukaracza_ +61
#powodz Serce pęka
Krolowa_Nauk +201
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Tyle się narzeka na starych ludzi, a młodzi są jeszcze gorsi.
#rosja #ukraina #wojna #bekazprawakow #konfederacja #polityka
@Grooveer: jak nie, jak tak?
A pokaż dowód
@Grooveer: A co tylko to i tylko ze strony tych polityków oznacza dzialanie na rzecz Rosji? Mentzen lata temu był przeciwny budowie tarczy rakietowej w Polsce, bo wg niego dawało do Rosji prawo do ataku na pOlske. Do tego krytyka Zachodu i umniejszanie krytyki Rosji.
NIE MA bardizej prorosyjskiej partii w Polsce wsrod tych sejmowych niż konfederacja.
@Grooveer: proszę bardzo:
@szurszur żałosne jest to oczernianie Konfederacji. Konfederacja jest pro polska.
@Grooveer: Podłałem konkretne argumenty. Ty żadnego nie zbiłęs tylko rzucasz uznaniowe zdanie, że jest propolska.
@Qersoui często koalicje to zgniły kompromis. Bosak i Mentzen chcą by Ukraina obroniła się przed Rosją.
więc sam siejesz propagandę jakoby duża część społeczeństwa chciała mieć cokolwiek wspólnego z ruskimi
Konfederacja jest najbardziej prorosyjska partie w Sejmie i nie obchodza mnie Twoje wrzutki o jej krytyce ratowania klimatu.
@SoplicaTadeusz: I to SLD Wprowadziło na do UE i NATO. W dodatku przeprowadziło 4 wielkie ( i udane) reformy kraju. Do tej pory żadna partia nie może się poszczycić takimi zasługami dla Polski.
jestes z tych dla których wszyskto jest czarne i biale co?