Wpis z mikrobloga

Usłyszałam dzisiaj od przyjaciół którzy mieszkają w Polsce, że narzekam na pogodę w #szkocja , a przecież musiałam zdawać sobie sprawę z tego podejmując decyzję o emigracji.
Tyle zrozumienia okazało w tym jednym zdaniu (,)
#uk
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DrGreen_2: Ja właśnie planuję przeprowadzkę z południowego wybrzeża do Szkocji. Przede wystkim ze względu na ceny nieruchomości, ale też lepszą pogodę na północy - brak upałów w lecie i szanse na śnieg w zimie.
  • Odpowiedz
@unicorn_: człowiek nie zdaje sobie sprawę do końca jaki to wpływ będzie miało na niego dopóki sam tego nie poczuje.

Co innego jest gdy niebo jest pochmurne przez miesiąć, a co innego gdy przez 5 miesięcy bez przerwy.

Może spróbuj tę lampę SAD
  • Odpowiedz
z roku na rok coraz gorzej w tej chujni, ciagle pada i słońca nie widać. Pare lat temu to przynajmniej to lato jakoś wyglądało

@blackthorns: wystarczy z roku na rok robić dłuższe i dłuższe urlopy od pracy i przebywania w UK pomiędzy listopadem a marcem.

Tylko desperaci siedzą w tej żałosnej pogodzie i narzekają, albo biedaki.
  • Odpowiedz
@dreadingit: nieliczni, co bardziej wyzgierni mają całoroczne, reszta letnie. Jedynie ludzie z północy miejwaja zimówki.

Żyje w Glasgow od 10 lat, to chyba najgorsze lato odkąd to jestem (,).
  • Odpowiedz
@Ter-Tullian: no bo taka prawda,
Ludzie biznesu, samozatrudnieni, dorobieni spędzają głównie lato w UK, trochę wiosny i jesieni w całości.
A reszta roku to Bajlando w ciepłych krajach
Widzę takich i nieraz z nimi gadałem.
  • Odpowiedz
śledzę twój posting od jakiegoś czasu i jesteś fhui creepem ziom xd

@Czoso: bo mam w pompie co o mnie ktoś pomyśli i mówię co wielu boi się głośno powiedzieć,

Nie rusza mnie że nazywasz mnie creepem
  • Odpowiedz