Wpis z mikrobloga

Dzień dobry, dzisiaj mija 16 lat na wykopie.
Z tej okazji zrobię #rozdajo a mianowicie wyślę coś smacznego z podróży po tajlandii którą odbędę niebawem
Przeżyłam tu 3 afery zbożowe, dałam się wrobić w rozdanie wygranej z totka i wygrałam kiedyś 10 książek do programowania, których w sumie i tak nie użyłam ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Co najważniejsze - Poznałam tu swoją drugą połówkę i też od wykopowego rzemieślnika przyszły nasze obrączki ʕʔ
Coraz rzadziej tu zaglądam (raz dziennie a nie co godzinę jak zza tego pamiętnego updateu który spieprzył wykop i wykopał użytkowników) ale raczej nie wyleczę się z przeglądania mikrobloga ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Sto lat wykopki, pijcie ze mną kompot i dajcie znać co wy pamiętacie najbardziej z tego okresu ((oo))
#rocznica #wykop
GoplanaLodz - Dzień dobry, dzisiaj mija 16 lat na wykopie. 
Z tej okazji zrobię #rozd...

źródło: temp_file1610720266282373464

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@dejwis ogólnie mireczki się strasznie zgorzkniałe zrobiły i więcej złych emocji z nich bije niż pozytywnego contentu :( powstrzymuje mnie to już od wielu akcji na wykopie, bo przykro jest czytać niektóre rzeczy :(
@YourNightmare pazdziernik/listopad
@mirkobiniu juz za łodzią, ale paczkomat poniesie :)
  • Odpowiedz
  • 4
@GoplanaLodz z dawnych czasów najbardziej pamiętam wpisy listonosza ( ͡º ͜ʖ͡º) Nie byłem jakimś psychofanem, ale kiedy tylko trafiłem, to zawsze lubiłem to czytać.
  • Odpowiedz
wyślę coś smacznego

@GoplanaLodz: A tak czysto teoretycznie, gdybym jakimś cudem została wylosowana, to można dostać coś ładnego zamiast smacznego? ʕʔ

Masz dłuższy staż na wyk0pie niż niejeden użytkownik lat, brawo że udało Ci się tu tyle wytrwać XD
  • Odpowiedz
  • 2
@Lenalee gdyby padł Twój nick w wygranej, to na pewno bym wynalazła coś ręcznie zdobionego. Tymczasem musisz czekać na kolejne rozdajo na 20lecie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@worldmaster lece na 26 dni i po przeczytaniu 500 wpisów i obejrzeniu kilkuset godzin materiałów zdecydowałam się na: bangkok 3 dni-> lot-> chiang rai 3 dni-> przejazd -> chiang mai 3 dni -> lot ->khao sok 3 dni ->
  • Odpowiedz
@GoplanaLodz: Ehh a już się ucieszyłam że mnie zawołałaś, bo myślałam że jednak los się do mnie uśmiechnął ;-; No trudno, trzymam kciuki żebyś dotrwała do 20lecia (może ja też dożyję xD)
Miłej wycieczki ʕʔ
  • Odpowiedz