Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +42
upiekłem sobie pitce, do tego pepsi z lodem i Ferduuuś (。◕‿‿◕。)
aversxx +4
ladnie usuwać post? Nic to nie da. @sildenafil Dowody zostały już przesłane i zapisane. Będziesz się na policji tłumaczył.
#powodz #wroclaw
#powodz #wroclaw
Z tej okazji zrobię #rozdajo a mianowicie wyślę coś smacznego z podróży po tajlandii którą odbędę niebawem ᶘᵒᴥᵒᶅ
Przeżyłam tu 3 afery zbożowe, dałam się wrobić w rozdanie wygranej z totka i wygrałam kiedyś 10 książek do programowania, których w sumie i tak nie użyłam ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Co najważniejsze - Poznałam tu swoją drugą połówkę i też od wykopowego rzemieślnika przyszły nasze obrączki ʕ•ᴥ•ʔ
Coraz rzadziej tu zaglądam (raz dziennie a nie co godzinę jak zza tego pamiętnego updateu który spieprzył wykop i wykopał użytkowników) ale raczej nie wyleczę się z przeglądania mikrobloga ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sto lat wykopki, pijcie ze mną kompot i dajcie znać co wy pamiętacie najbardziej z tego okresu (⌒(oo)⌒)
#rocznica #wykop
@YourNightmare pazdziernik/listopad
@mirkobiniu juz za łodzią, ale paczkomat poniesie :)
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
@GoplanaLodz: ślub normalny cywilny czy patologiczny w placówce pedofilskiej?
@GoplanaLodz: A tak czysto teoretycznie, gdybym jakimś cudem została wylosowana, to można dostać coś ładnego zamiast smacznego? ʕ•ᴥ•ʔ
Masz dłuższy staż na wyk0pie niż niejeden użytkownik lat, brawo że udało Ci się tu tyle wytrwać XD
Wszystkie szczegóły znajdziesz tutaj ᶘᵒᴥᵒ
@worldmaster lece na 26 dni i po przeczytaniu 500 wpisów i obejrzeniu kilkuset godzin materiałów zdecydowałam się na: bangkok 3 dni-> lot-> chiang rai 3 dni-> przejazd -> chiang mai 3 dni -> lot ->khao sok 3 dni ->
Miłej wycieczki ʕ•ᴥ•ʔ
A ty gdzie byles?